Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö nämä? Bachelor-Anton villiintyy blondeista ja asuu rikkaiden kaupunginosassa Helsingissä

28-vuotias Anton Aaltonen etsii "sitä oikeaa" Bachelor Suomi -ohjelmassa.

9.3.2023 klo 8:00

Anton Aaltonen

Raamikas Anton toivoo löytävänsä Bachelorina rakkauden, loppuelämän kumppanin. Kuva: MTV3Bachelor Suomi -ohjelmassa etsitään "sitä oikeaa" kauniilla Kreetan saarella. Mukana on nuoria naisia, jotka haluavat tutustua ja saada ruusun bachelorilta. Ohjelmassa on tällä kaudella mukana kaksi bacheloria ja toinen heistä on Anton Aaltonen.


Anton on 28-vuotias Helsingin eliittikaupunginosassa Ullanlinnassa asuva kauppatieteiden maisteri. Hän työskentelee IT-konsulttialalla account managerina tietojohtamisen parissa. Anton kertoo elävänsä urbaania elämää, johon kuuluu työn lisäksi padelin ja golfin pelaaminen, läheiset ja ystävät.


Anton Aaltonen

Anton asuu Helsingissä, mutta on syntynyt Tampereella ja kasvanut Nokialla. Kuva: MTV3


Anton kertoo olevansa parantumaton romantikko, joka etsii ajatonta rakkautta. Sellaista rakkautta, jota nähdään vanhoissa elokuvissa ja unelmissa. Antonin suurin haave on ydinperhe, kumppanuus upean vaimon kanssa sekä lapset.Tälle "unelmavävylle" tärkeää on toisten huomiointi, käytöstavat ja se, että kaikilla on hyvä olla. Sulavapuheinen mies yrittää löytää aina keinon saada hymy toisen kasvoille.

Anton Aaltonen

Anton paljastaa blondien olevan heikkoutensa. Kuva: MTV3


Ulkonäöllisesti pitkä, tumma ja komea vetoaa varmasti moniin. Mutta mikä vetoaa Antoniin? Hyvä huumorintaju ja samankaltainen arvomaailma, mutta nuorimies myöntää vaaleaveriköiden olevan heikkoutensa. Anton on seurustellut ja ollut useissa parisuhteissa aiemmin.Lue myös. Ooh, intiimi hetki! Bachelor-Anton kysyy joensuulaisneidolta ratkaisevan kysymyksen: "Haluatko...?"


Lue myös: Feikkasivatko sinkkunaiset? Bachelor-kohu hysteerisistä kyynelistä: "Hyvä, jos osaa näytellä..."


Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.

Bachelor: Ruusun jälkeen MTV Katsomossa tiistaisin.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat