Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ooh, intiimi hetki! Bachelor-Anton kysyy joensuulaisneidolta ratkaisevan kysymyksen: "Haluatko...?"

Bachelor Suomi -ohjelmassa edetään rivakkaa vauhtia tutustumisrintamalla.

1.3.2023 klo 9:45

Bachelor Suomi

Raamikas Anton etsii rakkautta Bachelor Suomi -realityssä. Kuva: MTV3Bachelor Suomi -realityssä koetaan dramaattisia hetkiä, kun villalle saapuu neljä uutta sinkkunaista. Uusien sinkkunaisten tulo on saanut osan naisista suunniltaan, eikä kyyneleiltä ole säästytty. Nea lukkiutui wc-tilaan itkemään ja Minna ei voi pidätellä lohdutonta itkua. Nealla on syntynyt jo vahvoja tunteita Samiin ja Minnalla Antoniin.


Ohjelmassa kumpikin nainen saa tunteenpurkauksiensa takia Bachelorien huomion. Anton vie Minnan villan puutarhaan ulos juttelemaan. He istahtavat tunnelmallisille portaille pimenevässä illassa.


Bachelor Suomi

Minna on 27-vuotias ja kotoisin Joensuusta. Minnaan vetoaa aktiivinen ja tilanteet haltuun ottava mies, jolla on kiltti luonne. Kuva: MTV3


Komea nuorimies on selkeästi harmissaan ja haluaa jutella kahden kesken Minnan kanssa kertoen omista tunteistaan:

-Mitä mä tunsin meidän ekoilla deiteille, se oli jotain sellaista, mitä mä en ole tuntenut pitkiin, pitkiin aikoihin, Anton paljastaa tapittaen Minnaa suoraan silmiin.Minna avaa voimakkaat tunteensa Antonia kohtaan:

-Sä oot jotain käsittämätöntä, en todellakaan odottanut tällaista. Oikeesti, ikimaailmassa. Mulla oli jotenkin sellainen olo, että mä pystyin heti olemaan avoin, se tuli heti, kun päästiin ekan kerran juttelee. Se oli helppoa ja kivaa, Minna avautuu.Bachelor Suomi

Tänä vuonna Bachelor Suomi -ohjelmassa kaksi sinkkumiestä etsii rakkautta: Sami ja Anton. Kuva: MTV3


Anton nyökkäilee ja tekee ratkaisevan kysymyksen:

-Haluatko tehdä tästä vielä parempaa?


Minna vastaa myöntävästi. Anton ottaa Minnaa niskan takaa hellästi kiinni ja pari alkaa suutelemaan lämpimässä Välimeren yössä. Tunnelma on maaginen ja romantiikkaa ilmassa.


Minna avaa tunne-elämäänsä kameroille intiimin hetken jälkeen:

-Mun sisällä liikkuu tällä hetkellä todella lämpimiä ajatuksia Antonia kohtaan. Olen kyllä todella, todella ihastunut.Bachelor-Anton on joutunut aikamoiseen pyöritykseen heti realityn alkumetreillä ja avaa hämmennystään:

-Mä olen tällä hetkellä varsin sekavassa tilassa. Päässä pyörii tuhat ja miljoona eri ajatusta ja olo on semmoinen, että mä olen jossain muussa todellisuudessa kuin mitä tämä on, hän pystyy sanoittamaan.


Lue myös: Bachelor Suomi -realityssä dramaattinen käänne - Sinkkunaiset järkyttyneitä: "Mä en ala asumaan..."


Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.

Bachelor: Ruusun jälkeen MTV Katsomossa tiistaisin.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat