Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Bachelor Suomi -realityssä dramaattinen käänne - Sinkkunaiset järkyttyneitä: "Mä en ala asumaan..."

Varo sisältöpaljastuksia: Bachelor Suomi -realityssä nähdään yllätyskäänne.

28.2.2023 klo 11:12

Bachelor Suomi

Sami ja Anton etsivät rakkautta Bachelor Suomi -realityssä. Kuva: MTV3Bachelor Suomi -realityssä koetaan dramaattisia hetkiä, kun villalle saapuu neljä uutta sinkkunaista. Villalla jo pitempään bachelorien huomiota haluavat naiset ovat epäuskoisia uusien naisten tulosta. Jokainen heistä ymmärtää, että kisa senkun kiristyy.


Naisista hysteerisimmin uuden käänteen ottaa Pohjois-Suomesta kotoisin oleva Nea. Hän vetäytyy vessaan itkemään ja saa lohduttajakseen joensuulaisen Minnan.

-Mä en ala asumaan täällä enää yhtään. Ei tässä ole enää mitään järkeä. Mä en jaksa enää olla täällä, Nea itkee vuolaasti.

-Ei tässä mitään. Sä olet vahva kuin mikä, Minna yrittää lohduttaa.


Bachelor Suomi

Nea on kuvaillut itseään rohkeaksi ja rempseäksi pohjoisen leidiksi, joka ei koskaan jää sanattomaksi. Hän on ollut kiinnostunut Samista. Kuva: MTV3Bachelor-villalla naiset syövät pizzaa ja ihmettelevät, miten bachelorit ehtivät deittailemaan heitä kaikkia:

-Ei ennenkään ole ollut aikaa ja nyt on neljä likkaa lisää, pöydässä ihmetellään.


Nämä uudet sinkkunaiset sekoittavat pakkaa:


Bachelor Suomi

Bachelor Suomessa villaan saapuu neljä uutta naista: Taru, Heta, Mona ja Emilia. Kuva: MTV3


Taru, 29, Lontoo

Taru on stand up-koomikko, finanssialan toimistotyöntekijä, kirjailija kahden koomisen deittailukirjan takana, ja hänellä on yli 13 000 seuraajaa Instagramissa. Taru muutti nuorella iällä Australiaan, jonka jälkeen hän päätyi Britteihin. Huumori on Tarun luonteessa kantava elementti ja hän uskoo iloiseen asenteeseen.


Heta, 26, Tampere,

Maalta alun perin kotoisin olevan tuoreen anestesiahoitajan arki koostuu crossfit-harrastuksesta, töistä ja perheen kanssa vietetystä ajasta. Hetalle pehmeät arvot ovat tärkeitä. Nainen arvostaa hyviä käytöstapoja ja uskoo aina ihmisten kiltteyteen. Olemukseltaan hän on rento ja avoin – omien sanojensa mukaan verbaalisesti karski ja rääväsuu.Mona, 20, Valkeakoski

Kansainväliseksi merkonomiksi valmistunut Mona janoaa uusia kokemuksia ja seikkailuja. Hän kuvailee itseään vähän höhläksi, ja nainen ottaakin usein viihdyttäjän roolin porukoissa. Monalle on tärkeää, että ympärillä olevilla ihmisillä on hyvä olla, eikä ketään jätetä yksin. Tanssi ja teatteri ovat olleet intohimon kohteita jo pitkään ja tulevaisuudessa perheen perustaminen olisi tärkeää.


Emilia, 23, Tampere

Seinäjoelta Tampereelle muuttanut Emilia on optimistinen, itseään vanhanaikaiseksi kuvaileva nainen ja Miss Tampere vuosimallia 2020. Kaverit kuvailevat häntä flirtiksi, mutta Emilia kokee itsensä vain kiltiksi ja ystävälliseksi kaikille. Emilian suurin valttikortti on avoimuus.


Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.

Bachelor: Ruusun jälkeen MTV Katsomossa tiistaisin.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat