Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Tiedossa kissatappeluja? Piinaavat hetket Selviytyjät-leirissä - Ulosäänestetty-Anu on taas leikissä

Tästä eteenpäin Selviytyjät Suomi -kisassa ei ole heimoja, vaan yksilöt kisaavat voitosta.

21.10.2019 klo 11:00

Selviytyjät Suomi

Viivi (oik.) äänesti Anun ulos Selviytyjät-kisasta. Kuva: Nelonen


Anu äänestettiin ulos Selviytyjien sunnuntain jaksossa. Kai, Petra, Nora ja Viivi äänestivät Anua, mutta Sara äänesti Kasperia. Mutta kuinkas ollakaan, ulosäänestetty-Anu sai vielä yhden mahdollisuuden kaksintaistelussa. Hänen kilpakumppaninaan oli varjoista kehiin astunut karkoitussaaren asukki Janne.Anu voitettua kaksintaistelun hän pääsi palaamaan kisaan uuden heimon kymmenentenä jäsenenä. Tunnelmat leirinuotiolla olivat piinaavat.


Selviytyjät Suomi

Anu joutui turvautumaan lääkärin apuun vietettyään aikaa jääpalojen seurassa Selviytyjät-kisassa. Kuva: Nelonen


Anun tippumista äänestänyt Nora kysyi aivan pokkana Anun fiiliksiä leiriin palaamisen jälkeen. Anu vaikutti suivaantuneelta ja ärsyyntyneeltä, olihan hänet juuri äänestetty ulos kisasta. Anu on myös aiemmin tilittänyt mm. Sara Siepille, ettei hänelle ole annettu mahdollisuutta näyttää taitojaan kaikissa kisoissa, vaan hänet on jätetty pois ylimääräisenä pelaajana. Anu vastasikin Nooralle melkoisen sarkastisesti:

-Ihan mukavaa, että osui sellainen kisa, jossa mie olin ihan hyvä.


Leirinuotin äärellä nyökkäiltiin hyväksyvästi Anua ulos äänestäneidenkin joukossa ja Inga kehui Anua, että hyvin pysyi sun pää kasassa.


Selviytyjät Suomi

Heimot yhdistyivät yhdeksi heimoksi, joten nämä tyypit kisaavat jatkossa Selviytyjät-kisassa yksilöinä. Kuva: Nelonen


Pinnan alla kuitenkin kytee ja pelaaminen on kovaa. Viivi kertoi jaksossa, että Anu menee hänen ihonsa alle ja hänellä on henkilökohtaiset syyt äänestää Anu ulos. Hän pitää Anua edelleen isona uhkana.

- Anu sai nyt jäädä, en oo siitä tyytyväinen. Hän on sellainen henkilö, joka vie multa henkilökohtaisesti energiaa. Isoin riski on se, että hän saa käännytettyä ihmiset hänen puolelleen ja sit olisin itse ainakin aika äkkiä pihalla, Viivi filosofoi.


Ulos äänestämisestä ärtynyt Anu ja henkilökohtaisista syistä Anun tiputtamista halunnut Viivi elävät nyt samassa leirissä. Mielenkiinnolla odotamme, millaista kissatappelua ja juonittelua on jatkossa luvassa. Yksilökilpailut alkakoot!


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat