Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiedätkö, mikä yhdistää Maajussi-Harrin ja maajussi Anna-Reetan? Uusi maajussi avautuu: "Toivon..."

Maajussille morsian -sarjassa ollaan rakkauden asialla.

9.2.2024 klo 14:41

Maajussi-Harri

Maajussi-Harri on Maajussille morsian -ohjelmassa v. 2024. Maajussi-Anna-Reetta oli mukana v. 2022. Harrin kuva MTV3, Anna-Reetan kuva Suomi24 Viihde, kollaasi photocollage


Maajussille morsiamen 17. kaudella kahdeksan maajussia etsii loppuelämänsä rakkautta. Yksi maajusseista on 41-vuotias Harri.


Maajussi-Harri on kotoisin Kiviapajalta. Paikkakunta kuulostaa tutulta, sillä myös Maajussille morsian -ohjelmassa v. 2022 mukana ollut Anna-Reetta on Kiviapajalta. Lypsykarjatilaa pyörittävälle Anna-Reetalle kävi ohjelmassa hyvin, sillä hän löysi Kalevin ja nyt pariskunta on kihloissa ja onpa perheenlisäystäkin jo tullut.


Kiviapajalainen Harri lähti aikoinaan sukutilalta ja teki pitkään töitä ravintola-alalla. Hän halusi kuitenkin ottaa tilan isännän pestin hoitaakseen ja hänellä on nyt emolehmätila, jossa tuotetaan vasikoita välitykseen.


Harrilla on eläimiä on enimmillään noin 80. Lisäksi pelloilla kasvaa nurmirehua ja rehuviljaa. Vanha sukutila on nykyään luomutila.Maajussi-Harri

Töiden ohella Harri harrastaa liikuntaa mm. pyöräillen ja lumikenkäillen. Kuva: MTV3


MTV Uutisissa näytettiin videopätkä Harrin esittelyvideosta ja siinä Harri kertoi tulevaisuuden toiveistaan mm. seuraavaa:

-Toivon kyllä, että tämän ohjelman kautta löytyisi se elämänkumppani. Ja olisi käsillä se ihminen, jonka kanssa haluaisi sen loppuelämän viettää. Kyllä minä olen valmis rakastumaan, että antaa tulla vaan, hän kertoi videolla.


Harriin naisessa vaikutuksen tekee aitous, luonnollisuus ja hyvä huumorintaju. Kumppanilla saa olla vahvakin luonne, jos suhteessa on ymmärrystä ja kunnioitusta toisiaan kohtaan. Toiveena olisi vielä saada omaa jälkikasvua niin että navetalta palatessa kotona olisi perhe odottamassa.


Lue myös: IL: Mitä kuuluu nyt? Maajussi Anna-Reetta arjesta Kalevi-rakkaan kanssa "Olen äitiyslomalla, enkä..."


Lue myös: JES! Ilouutinen Maajussille morsian -katsojille tiedossa syksyllä - Tätä kelpaa odottaa!


Lue myös: IL: Mitä kuuluu nyt? Maajussi Tarja teki taas ison elämänmuutoksen - Lataa miehistä: "Jos hyvä..."


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi 26.8. alkaen MTV3 ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat syyskuussa MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lisätty esitysaika 12.6.2024


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»