Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

IL: Mitä kuuluu nyt? Maajussi Tarja teki taas ison elämänmuutoksen - Lataa miehistä: "Jos hyvä..."

Suosikkiuusinta: Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Tarja kertoi Iltalehdelle kuulumisia.

5.1.2024 klo 15:23

Maajussi-Tarja

Kuopion lähellä mansikkatilaa pitävä Tarja etsi Maajussille morsian -ohjelmassa huomioonottavaa ja huolehtivaa kumppania, joka saisi hänet nauramaan. Toiveena olisi suhde, jossa on hellyyttä ja tukea. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa v. 2023 reipas maajussi-Tarja etsi kumppania rinnalleen. Hän kutsui tilalleen farmiviikolle Ismon, Ramin ja Juhan. Lopulta Tarja valitsi mieskolmikosta Juhan, mutta rakkaus ei roihahtanut.


TV-ohjelmassa katsojat pääsivät tutustumaan Tarjan mansikkatilaan Kuopion lähellä Vartialassa. Kesällä sesonkiaikaan mansikkatilallinen-Tarja oli kiireinen jopa niin, että sulhoehdokkaat olivat huolissaan naisen jaksamisesta.


Vuoden vaihteessa Tarja kertoi Iltalehdelle antamassaan haastattelussa kuulumisiaan. Tarja oli katsonut Maajussille morsian -kaudelta jaksot ja tykkäsi näkemästään - ohjelma oli hänen mukaansa hyvin leikattu.

-Oli myös hauska nähdä muiden jussien farmiviikot, Tarja toteaa Iltalehdelle.


Maajussit ovat pitäneet yhtä ja joulun aikoihin Instagramissa nähtiin heidän viettäneen mm. pikkujouluja yhdessä.

-Sattui tosi hyvä porukka. Meillä on varmasti vuosittaiset tapaamiset, Tarja pohtii.


Maajussi-Tarja

Nämä maajussit nähtiin tv:ssä syksyllä 2023, vasemmalta Sami, Ville, Tarja, Kalle, Aino, Jani, Veli-Matti ja Pinja, keskellä juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Suomi24 Viihde


Yhdysvalloissa parikymmentä vuotta asuessaan Tarja tottui välittömyyteen sosiaalisissa suhteissa. Ohjelman myötä myös tuntemattomat ovat ottaneet Tarjaan kontaktia, mitä maajussi ei ole pistänyt lainkaan pahakseen.

-Tykkään jutella tuntemattomien ihmisten kanssa. Olen ollut positiivisesti yllättynyt, miten ihmiset ovat tulleet juttelemaan. Palaute on ollut muutenkin tosi kivaa, Tarja kertoo IL:lle.


Reippaasti eri hommiin tarttuva ja monenlaisia töitä paiskinut Tarja teki ison elämänmuutoksen muuttaessaan Yhdysvalloista takaisin Suomeen. Hän ryhtyi mansikkatilalliseksi ilman alan kokemusta ja opetteli uuden ammatin.


Nyt hän on tehnyt taas ison muutoksen. Tarja ei ole enää vain maajussi, vaan myös nuohooja. Hän on alkanut tehdä myös nuohoojan töitä.

-Tykkään tosi paljon siitä, että minulla on kaksi ammattia. Tämä käy elämänrytmiini hyvin, Tarja perustelee haastattelussa.Maajussi-Tarja

Tarja ja Juha tapasivat ja tutustuivat Maajussille morsian -ohjelmassa, mutta pitkää rakkaustarinaa tästä ei syntynyt. Kuva: MTV3


Rakkausrintamalla Maajussille morsian -ohjelma ei tuottanut elinikäistä kumppania. Tarja on ollut kuvausten jälkeen tekemisissä Ramin ja Ismon kanssa, mutta ei enää Juhan.

-Jos hyvä ihminen tulee vastaan, sehän on hieno juttu, Tarja miettii uudesta rakkaudesta IL:lle.


Lue myös: Oho! Maajussi-Victoria tyrmäävänä seksikkäässä hapsu-asussa -Antelias kaula-aukko ei jätä arvailuja!


Lue myös: Oho! Maajussi Ville jakoi ennennäkemättömät otokset Maajussille morsian -touhuista - Katso kuvat!


Lue myös: IL: Missä nyt mennään? Maajussi Sami paljastaa suhteesta Elinaan: "Ei se mahdottomuus ole..."


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi 26.8. alkaen MTV3 ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat syyskuussa MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Iltalehti


Uuden kauden esitysajat lisätty 26.6.2024.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»