Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

The Wall Suomi: Voittaako "mummojengi" puoli miljoonaa euroa? Puikoissa tuttu Heikki Paasonen

The Wall Suomi -uusi kausi starttaa. Eka jaksossa kisaa napakka eläkeläiskaksikko.

16.2.2019 klo 7:00

The Wall Suomi

Sirpa ja Tuula ovat perustaneet ystäviensä kanssa Lahteen mummojengin, joka kokoontuu mm. tekemään käsitöitä yhdessä. Kuva: Nelonen Media.


Suosittu gameshow The Wall -Suomi palaa uusin jaksoin. Lauantaina nähtävässä starttijaksossa pelaamaan saapuvat ystävykset Sirpa 68 v. ja Tuula 75 v. Lahdesta.


Kaksikko saapuu studioon itse tekemissään "mummojengin" tiimipaidoissa, jotka ovat valmistuneet toisiaan elämän kuohuissa tukevan ystäväporukan kunniaksi. "Mummojengiksi" itseään kutsuvan porukan muut jäsenet istuvat luonnollisesti yleisössä kannustamassa.


Tuulan ja Sirpan tavoitteena on kerätä mummojengille rahaa yhteiseen ulkomaanmatkaan, mutta mikäli rahaa ei tipu, niin eväsretki läheiseen puistoonkin kelpaa. Miten käy, suosiiko onni naisia ja löytyykö tietoa?


The Wall Suomi

"Mummojengi" ja Heikki Paasonen. Kuva: Nelonen Media.

The Wallissa Seinä ottaa ja Seinä antaa. Oikeilla vastauksilla pallot muuttuvat vihreiksi ja ansaitsevat kilpailijoille rahaa. Väärästä vastauksesta on luvassa sydämen pysäyttävä pudotus, joka voi syöstä pelaajan potin nollille.


Heikki Paasosen johdolla uudet kilpailijat pääsevät tavoittelemaan liki puolta miljoonaa euroa pelaamalla armotonta Seinää vastaan.


The Wall Suomi Nelosella la 16.2. klo 21

Katso lisää The Wall Suomi ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: NelonenKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat