Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Täydelliset naiset-Eva Longorian luksus-tv-sarja alkaa - Grand Hotel vie sensaatiomaiseen Miamiin

Grand Hotel on amerikkalainen draamasarja perhehotellista Miami Beachillä.

20.12.2019 klo 7:00

Grand Hotel

Grand Hotel on täynnä luksusta. Kuva: AVAEva Longorian tuottama viihteellinen draama on nyt ahmittavana, kun koko tuotantokausi esitetään suht putkeen! Eva Longorianhan on itsekin tuttu tv-sarjoista, kuten Tunteita ja tuoksuja sekä Täydelliset naiset.


Grand Hotel on amerikkalainen draamasarja perhehotellista Miami Beachillä. Kauniit vieraat piehtaroivat ylenpalttisessa luksuksessa, mutta kiillotetun pinnan alla muhivat skandaalit, kasvavat velat ja räjähdysalttiit salaisuudet.


Hotellin omistaja on karismaattinen Santiago Mendoza (Demián Bichir, tuttu sarjoista Weeds ja The Bridge). Mendozan menestyksen hedelmistä nauttivat hänen aikuisten lastensa lisäksi nuori uusi vaimo Gigi (Roselyn Sánchez) tyttärineen.


Grand Hotel

Mendozan perhee asuu hotelleineen Miami Beachilla. Kuva: AVA


Kausi 1, 1/13. Miamiin iskee hurrikaani, mutta Mendozan perheen pitämä loistohotelli selviää siitä vähäisin vahingoin. Yksi työntekijä kuitenkin katoaa, ja jostain syystä katoaminen tunnutaan painettavan villaisella. Perheen valmistautuessa häihin käy ilmi, että hotelli on ajautunut talousvaikeuksiin.


Grand Hotel alkaa AVAlla la 21.12. klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat