Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tanssii Tähtien Kanssa Kristiina Halttu: “Säälin Aleksia” - Kaksi huolehtijaa TTK-tanssiparketilla

Kristiina Halttu on kiinnitettynä Kansallisteatteriin ja syksyn kalenteri on täynnä - myös TTK:ta.

16.9.2020 klo 10:55

Tanssii Tähtien Kanssa

Tähtioppilas Kristiina Halttu ja opettaja Aleksi Seppänen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Kristiina Halttu on kokenut näyttelijä, joka on kiinnitettynä Kansallisteatteriin ja tv-katsojille tuttu mm. Sorjosesta. Haltulle itsensä nolaaminen ei jännitä yhtään, mutta tanssiminen jännittää. Hän jakaa muiston vuosien takaa.


- Olen unohtanut musiikkinäytelmissä koreografian kesken näytöksen, ja se on ollut aika paha. Tanssiminen ei ole mun bravuuri ollenkaan. Säälin Aleksia (Seppänen), kun hän sai minut pariksi, Halttu kertoilee menneisyydestään tanssin saralla.Halttu ja Seppänen ovat kumpikin kotoisin Pohjois-Suomesta, joten parilla on sama murre eli sama kieli ja yhteinen huumorintaju. Heillä tuntuu olevan yhteistä myös suorittaminen.


- Meidän tavoite on olla huolehtimatta mistään etukäteen. Meillä on tällainen henkinen tavoite ja mennään päivä kerrallaan. Ollaan molemmat suorittajia ja huolehtijia ja aikataulut on aika älyttömät tänä syksynä, tanssipari kertoo kuin yhdessä suussa.Tanssii Tähtien Kanssa

Kristiina Halttu on Kansallisteatterin näyttelijä ja mukana mm. kohua herättäneessä Kaikki äidistäni -teoksessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Entä mikä on konkareiden suhde suoraan lähetykseen?

- Suorat lähetykset jännittää aina, Seppänen paljastaa.


Halttu nyökkäilee vieressä ja jatkaa:

- Kun ikää tulee lisää ja oma vaatimustaso kasvaa, niin aina jännittää vain enemmän. Suora lähetys on aina tosi kuumottava, ihan vaikka millä kokemuksella. Se suoritus jännittää, että tarvitseeko Aleksin hävetä.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat