Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tähdet, tähdet -tippuja Sami Hedberg ei kaunistele - Avoin tilitys somessa:"Täytyy myöntää, että..."

Sami Hedberg tippui ensimmäisenä Tähdet, tähdet -kisasta.

17.4.2023 klo 11:27

Tähdet, tähdet

Sami Hedberg pitää haasteista. Hän saavutti 365 stand up -kiertueellaan Guinness World Recordsin maailmanennätyksen ”eniten livekeikkoja vuodessa” v. 2015. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Monen tv-katsojan suu loksahti auki sunnuntain Tähdet, tähdet -tulosten selvitessä, kun studioyleisö äänesti Sami Hedbergin ulos kisasta. Hedbergin laulutaitoa on nähty mm. Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jonka hän voitti v. 2020.


Tähdet, tähdet -jaksossa teemana oli Rockfest. Koomikko, näyttelijä Sami Hedberg veti tykisti Lenny Kravitzin legendaarisen Are You Gonna Go My Way -kappaleen. Tuomaristo Lilli Paasikivi, Sami Yaffa ja Juuso Mäkilähde olivat myytyjä.


Tähdet, tähdet

Sami Hedberg pisti lavalla parastaan ja muuvsit oli hallussa. Kuva: Kimmo Ervola/Nelonen


Studioäänet kuitenkin ratkaisivat ja Sami Hedberg tippui kisasta. Hän oli selvästi pettynyt ohjelmassa, eikä pystynyt peittelemään sitä.


Nyt Hedberg on kertonut tunnoistaan omalla Instagram-tilillään. Miehen sanat tulevat suoraan sydämestä ja hän ei kaunistele totuutta. Hedberg kirjoittaa Instassa:

-Matka päättyi tämän jakson myötä ja täytyy myöntää, että olen todella pettynyt, että en saanut jatkaa. Mahtavaa kuitenkin oli olla mukana Tähdet Tähdet ohjelmassa! Oli hienoa tutustua kaikkiin kilpailijoihin ja tsemppiä jokaiselle ohjelmaan.


Hän päättää tilityksensä:

-Rock&Roll and Are you gonna go my way.


Hedberg jakoi kuvia illan showsta. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta, kuvat Hedbergin Instagram-tililtä:Hedberg saa somessa suitsutusta ja studioyleisön mielipidettä pidetään aivan vääränä:

-Tää oli kyllä huono päätös yleisöltä, yksi pistää napakasti.

-En ole vieläkään toipunut sun putoamisesta. Katsoin siis viikko sitten tän jakson. Ihan järkyttävä vääryys ja toi äänestys on ihan perseestä. Kourallinen ihmisiä ei voi äänestää kuka on tähtien tähti, toinen lataa.

-Tapahtui iso vääryys ja järkytys! Olisit todellakin ansainnut jatkaa!, kolmas kirjoittaa.


Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet tuomarit Juuso Mäkilähde, Lilli Paasikivi ja Sami Yaffa eläytyvät illan showssa. Kuva: Kimmo Ervola/Nelonen


Hedberg saa myös kanssakisaajiltaan tsemppiä:

-Kovat esitykset! Himpuran harmi, että kävi näin… Oli todella kivaa koko treenikausi ja ekat jaksot sun kanssa! Kohti uusia haasteita!, Jarkko Tamminen kirjoittaa.


-Sul oli sattanan kovat vedot!!, Konsta Hietanen kannustaa.


Hedbergin jätettyä kisan mukana ovat artistilegenda Meiju Suvas, imitaattori Jarkko Tamminen, laulaja Maria Lund, musiikkiteatterilainen Lauri Mikkola, laulaja Sara Siipola, Portion Boys -yhtyeestä tuttu Mikael Forsby sekä ohjelmaan paluun tekevä näyttelijä ja Tähdet, tähdet -voittoaan puolustava Konsta Hietanen.


Lue lisää: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen avaavat ovet hulppealle mökkikompleksilleen - Tämä ei jätä kylmäksi!


Tähdet, tähdet su klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»