Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tähdet, tähdet 2019 -kisaajat paljastettiin - yksi kisaaja loukkaantunut!

Nämä kymmenen tähtiartistia haastavat itsensä katsojien ja tuomariston edessä.

10.1.2019 klo 13:15

Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -esiintyjät ja juontaja Mikko Leppilampi lavalla lehdistötilaisuudessa. Jalkansa loukannut Jonna Geagea edessä kyynärsauvoissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki.


Jonna Geagealla oli lehdistötilaisuudessa ikävämpi uutispommi, kun hän saapui lavalle kyynärsauvoissa. Geagean pohjeluu on murtunut, mutta hän on odottavin mielin kisaa ajatellen.

-En tiedä, pystynkö tanssimaan. Mutta mä tanssin sillä tavalla kuin pystyn, Geagea kertoi Nauris.fille ja jatkaa:

-Onneksi olen laulaja, enkä rumpali - ja hei, nythän on niitä esityksiä, että nainen tai mies on boksin päällä ja on iso mekko ja se heiluttaa vaan ylävartaloaan, Geagea heittää hyväntuulisesti.


Tähdet, tähdet

Ohjelman tähdet vasemmalta: Jonna Geagea, Jussi Raino, Aurora, Kyösti Mäkimattila, Ilta, Samae Koskinen, Heid Kyrö, Jon-Jon Geitel, Petra ja Ressu Redford. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Tähdet, tähdet tuo viidennellä kaudellaan lavalle kotimaisen musiikkitaivaan konkareita ja nousevia kykyjä:

Jonna Geagea

Jonna Geagea on monelle meistä tuttu Nylon Beatista, mutta naisen repertuaariin kuuluu paljon muutakin. Hänen äänensä ja tyylinsä taipuu popista heviin ja balladeista bile-anthemeihin.


Petra

Tiktak on maamme nuorin platinaa myynyt yhtye ja Petra sen keulakuva. Sittemmin Petra on vaikuttanut soolouralla, jonne mahtuu jo neljä julkaisua.


Ressu Redford

Bogart Co. -yhtyeen keulakuva 30 vuotta sitten. Redford on viihdyttänyt, liikuttanut, ihastuttanut ja luultavasti vähän vihastuttanutkin kansaa hiteillään 90-luvun alusta saakka.


Jon-Jon Geitel

Näyttelijä, musikaalitähti ja laulaja. Jon-Jon Geitel on nähty lukuisissa musikaaleissa, tv-sarjoissa ja elokuvissa sekä Roope Salminen & Koirat yhtyeen toisena laulusolistina.


Heidi Kyrö

Heidi Kyrö on paitsi moniääninen laulaja, myös laulunopettaja. Tuomarit voivat kääntyä Kyrön puoleen, sillä Heidillä on kokemusta Tangomarkkinoiden tuomaroinnista - ja kisasta, sillä hän sijoittui kisassa toiseksi vasta 15-vuotiaana.


Ilta

Iltan ääni teki alun perin vaikutuksen Cheekin Sillat-kappaleessa ja nyt hän on julkaissut tukun omia biisejään, kokonainen albumi lienee tulossa lähiaikoina.


Samae Koskinen

Tämä mies on raivannut tiensä suomalaisten musiikinystävien sydämiin rakkauslauluillaan. Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähdään, miten laulaja/lauluntekijä hoitelee estradiviihteen valokeilassa esiintymisen!


Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattila kruunattiin vuonna 2013 Tangokuninkaaksi. Hän siis tietää, mitä musiikkikilpailun voittaminen vaatii.


Aurora

Aurora yhdistää lauluissaan nerokkaasti reggaen ja nykypopin tuoreimmat vivahteet. Auroran Spotify-lukemat yllättävät - biisejä on kuunneltu yli 12 miljoonaa kertaa.

Jussi Rainio

Jos on 90-luvulla avannut radion, on varmasti kuullut tämän miehen äänen. Neon2:lla on ikuinen paikka suomalaisen popmusiikin jatkumossa.


Tähdet, tähdet alkaa MTV3:lla su 3.2. klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso Telsu.fistä Tähdet, tähdet -ohjelma-ajat

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat