Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suurin pudottaja Antti Railio saa huutia lääkäreiltä - "Mun pohjalainen pää sanoo, että..."

Varo juonipaljastuksia: Suurin pudottaja Suomi -tv-sarjassa koetaan tänä iltana liikuttavia hetkiä.

24.9.2020 klo 15:40

Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio tekee kuntotestiä Aki Mannisen tarkkailussa. Kuva: NelonenLaulaja Antti Railio kuulee illan Suurin pudottaja Suomi -jaksossa lääkäreiltä tiukkaa tekstiä. Hänen painoindeksinsä on 54,7, mikä tarkoittaa sairaalloisen lihavaa.


-Olen entinen urheilija, ja sitten alkoi pala palalta tippua siitä rakennelmasta. Alkoi valvominen, sitten tuli pikkuhiljaa yösyöminen. Nyt, kun tehtiin kuntotestejä, olin ihan kuoleman kielissä. Ajattelin, miten kunto on mennyt tällaiseksi näin pienessä ajassa, se on järkyttävää, Antti Railio kuvailee vointiaan.Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio on raskasta rockia laulava artisti, jolla on raskaat elämäntavat. Kuva: Nelonen


Ammattilaiset lohduttavat vaikeassa tilanteessa. Parasta on se, että mies on itse ymmärtänyt asian vakavuuden. Lääkäri kannustaa aloittamaan elämänmuutoksen rauhallisesti ja liikkumaan rasvanpolttosykkeellä.


-Mun pohjalainen pää sanoo, että nyt pitää ruveta huhkimaan niin kuin heinämies ja vetää ittensä ihan piippuun, mutta selvisikin, että 150–120 syke on maksimi rasvanpoltolle. Ei tarvi olla ihan Rockyna tuolla koko ajan. Kerran viikkoon ois hyvä vetää semmoinen tosi raskaskin juttu, Antti Railio kertaa oppimaansa.


Suurin pudottaja Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat