Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Superstara Sanni ahdistui julkisuudesta ja sulkeutui kotiinsa: "Olin aika hämilläni siitä kaikesta"

Sanni on mukana Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Keskusteluaiheina mm. julkisuus, seksuaalisuus ja vaatteet.

19.11.2020 klo 9:20

Yökylässä Maria Veitola

Sanni ja Maria Veitola olohuoneen sohvalla Sannin modernissa kodissa, taustalla trendikäs tiiliseinä. Kuva: MTV3Laulaja-lauluntekjä Sanni asuu Helsingin keskustassa. Sanni on menestynyt urallaan, hän on mm. saanut kolme Emma-pystiä ja on yksi Suomen Spotifyn kuunnelluimmista artisteista.


Julkisuus ja sen nurja puoli alkoi tulla artistille tutuksi, kun hän osallistui v. 2015 Vain elämää -ohjelmaan. Mukana kaudella olivat myös Anssi Kela, Pave Maijanen, Vicky Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle.


- Alkoi tulla tunnettavuutta enemmän. Se oli oikeastaan sellaista aikaa, kun sulkeuduin kotiini. Mun frenditkin sanoi, että sä et enää ikinä lähde minnekään, että ei sua jaksa enää kysyä mihinkään, Sanni kertoo ohjelmassa.


- Se oli semmoista aikaa, että olin aika hämilläni siitä kaikesta. Silloin aloin kulkea takseilla kaikkiin paikkoihin ja minusta tuntuu, että olen jäänyt sille tielle, taksia edelleen tiuhaan käyttävä Sanni myöntää.Yökylässä Maria Veitola

Sanni ja Maria Veitola Sannin valkoisessa keittiössä.­ Kuva: MTV3


Sanni esittelee ohjelmassa vaatehuoneensa muotidiggari-Veitolalle. Sekä Sanni että Veitola ovat tunnettuja persoonallisesta pukeutumisestaan.


Vaatehuoneesta löytyy värikkäiden keikka-asujen lisäksi Sannin äidin tyttärelleen tekemiä leikekirjoja, jotka valottavat Sannin elämää ihan lapsuudesta alkaen. Leikekirjassa on artikkeleita Sannin junioriajan jalkapalloliigoista ja löytyypä sieltä myös leike Sannista, kun hän näytteli pääosaa Miss Farkku-Suomi -elokuvassa. Leikkeessä lukee "Sanni Kurkisuo, 19, kokeili elokuvassa näyttelemistä ensimmäistä kertaa."


Sanni selittää Maria Veitolalle:

- Kun mä innostun jostain, vaikka tuosta leffasta, niin hitto, mennään kokeilee. Kun mä sain sen roolin, niin oon sellainen tyyppi, että jos mä teen jotain, niin mä teen sen täysillä. Sitten mä tein sen täysillä.


Sanni on vieraana Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa MTV3:lla to 19.11. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat