Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Supernanny Pia Penttala tsemppaa eronnutta, rättiväsynyttä 3-lapsen äitiä - Mikä neuvoksi?

Supernanny Pia Penttala on pulmaisten perheiden sankari.

11.2.2021 klo 7:00


Supernanny Suomi
Supernanny Suomi -tv-sarjassa etsitään ratkaisuja lapsiperheiden haasteisiin, kuvassa Pia Penttalan kanssa Poikolaisten perheen äiti ja kaksi tytärtä. Kuva: MTV3Supernanny Pia Penttala auttaa perheitä, jotka kaipaavat neuvoja lastensa kanssa. Suositussa tv-sarjassa koetaan liikuttavia kohtaamisia ja tunteiden törmäyksiä, kun perheen sääntöjä ja siteitä vahvistetaan. Jämäkän lempeä Penttala avaa uusia näkökulmia vanhemmuuteen ja opettaa erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi.


Kauden avausjaksossa tavataan Poikolaiset Espoosta. Perheessä eletään ruuhkavuosia liian vähillä yöunilla ja lukuisia liikkuvia osia hallinnoiden – ja pinnahan siinä kiristyy. Kolmen alle kouluikäisen tytön kanssa yksin jäänyt äiti koittaa ohjata ammattilaisen ottein herkkää eskarilaista, väsymättä sähläävää keskimmäistä ja öisin valvottavaa kuopusta. Eron jälkeen rakennettu korttitalo huojuu ja äidin väsymys kasvaa.


-Nova nukkuu isillä nätisti, muttei äidin kaa. Äitillä se huutaa kuin sireeni, yksi tytöistä paljastaa jaksossa.

Supernanny Suomi

Supernanny Pia Penttala on ylemmän erityistason psykoterapeutti, joka on tehnyt työtä lastensuojelutyön parissa yli 20 vuotta. Kuva: MTV3


Ohjelmasarjan kolmannella kaudella Supernannyn tie vie uusien perheiden lisäksi myös tapaamaan vanhoja tuttuja, jotka kaipaavat evästystä muuttuneissa elämäntilanteissa. Tällä kaudella Supernanny vierailee myös useamman yksinhuoltajan luona etsimässä ratkaisuja yhden vanhemman perheiden elämään.


-Tämä kolmas kausi on ollut selkeästi vanhempien suunnasta avoimempi. Heidän uupumus eri haasteiden kohdissa on tullut koronatilanteen vuoksi esiin vahvemmin. Myös vanhempien tahto saada tehtyä muutosta parempaan on säilynyt vilpittömästi hyvänä. Perheet ovat ottaneet minut luottavaisesti vastaan, ja odotus siitä, että annan heille tilanteita korjaavia työkaluja on vahva, Penttala kertoo mtv:n tiedotteessa.


Lue lisää: Supernanny Pia Penttala laihtui 28 kg, apu lihavuusleikkauksesta: "Vaikeinta on ollut..."


Supernanny Suomi torstaina klo 21 MTV3

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat