Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suosittu Konsta Hietanen avoimena 5 lapsen perhe-elämästä: "Meillä meininki on epäsäännöllisen..."

Salatut elämät vie Konsta Hietasen satumaailmaan, jossa riittää menoa ja meininkiä.

30.1.2021 klo 10:00

Salatut elämät

Konsta Hietanen on Salatut elämät -draamasarjassa Miki Kajander. Kuva: MTV3


Konsta Hietanen ponkaisi jälleen kansan tietoisuuteen Tähdet, tähdet -kisasta, jonka hän voitti viime vuonna. Ennen tätä Hietanen oli ollut pois julkisuudesta vuosia, toki moni muistaa hänet Tenavatähti-kisasta sekä Poika ja ilves -elokuvasta.


Hietanen on tehnyt monipuolisen uran laulajana, muusikkona ja näyttelijänä. Hän on Salatut elämät -draamasarjan uusi rekrytointi ja näyttelee Miki Kajanderia.


Vastasitko heti kyllä, kun sinua kysyttiin mukaan ohjelmaan?

-Oli yllättynyt ja iloinen ensireaktio. Sen jälkeen toki piti miettiä, kun olin kovasti keikkaileva muusikko, joka teki myös musiikki, että miten ehtii kaikki hommat. Mutta kyllä nopeasti päädyin, että tämä on sellainen mahdollisuus ja tilaisuus, että ehdottomasti taas koettelemaan näyttelemistä.


Hietanen on naimisissa ja elää vaimonsa Aamin kanssa suurperhe-elämää, heillä on viisi lasta. Koko perhe asuu Lahdessa.


Salkkareiden kuvaus on tiivistahtista. Käytkö Lahdesta asti kuvauksissa?

-Alkuun oli Mikin hahmolla vähän vähemmän kuvauksia ja sitten vähän enemmän. Se vaihtelee, minkä pituista päivää tehdään ja kuinka monena päivänä. Lahdesta ajelen päivittäin, ei se ole pitkä matka.


Konsta Hietasen Aami-vaimo on jakanut Instagramissa Tohinatalo-tilillään kuvia heidän perheestään, jossa näyttää riittävän vilskettä ja vipinää:Miten perhe-elämä sujuu, kun iskä on Helsingissä kuvauksissa? Onko vaatinut millaisia erityisjärjestelyjä?

-Ei ole vaatinut erityisjärjestelyjä. Kun ennen teki keikkaa, niin teki arkitöitä ja keikkaa. Aina se on tällaista ollut, meillä meininki on epäsäännöllisen säännöllistä.


-Elämä menee omia polkujaan ja aika aikaansa kutakin. Pitää olla aikaa olla kotonakin, eikä työrintamalla pidä olla aina kauhean monia rautoja tulessa, että kehittyy jossain asiassa ja saa 110 % tehtyä hyviä juttuja. En ole kyllä toki myöskään sellainen, että vetäisin tasaisesti kymmeniä vuosia jossain samassa jutussa, en ole sen tyyppinen. Aikuisiällä huomattu, että tykkään tehdä tosi monipuolisesti kaikkea, muttei samaan aikaan.


Lue lisää: Konsta Hietasen Aami-vaimo avautuu rohkeasti äitiyden paineista: “Välillä ahdistun sanasta äiti!"


Salatut elämät

Miki (Konsta Hietanen) ja Lotta (Monika Lindeman) hellässä hetkessä Salatut elämät -tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Lue lisää: Salkkarit-paljastuksia! Poliisi-Linda, Monika Lindeman: Kohta kirves heiluu, avioero, sänkyhommia...


Minkälaista Salatut elämät -näytteleminen on?

-Tämä on ihana Salkkarit-perhe, mihin pääsin osaksi. Haluaa vakiinnuttaa siinä paikkansa ja löytää Mikille hyvän paikan hahmojen joukkoon. Tämä on huipputyöyhteisö. On vaikeitakin päiviä, kun tehdään pitkää päivää ja Helsingissä ulkokuvauksia, missä sattuu ja tapahtuu, niin jengi on hyvällä sykkeellä ja hymy huulilla vaikeuksien ylitse. Se on työyhteisönä hyvä juttu.


-Näytteleminen on huippua, kun saa painaa päivisin satumaailmaan. Siellä sattuu monesti vielä enemmän kommelluksia, kun omassa hullussa elämässä. Kyllä tämä on hienoa!


Lue lisää: Nyt menee tunteisiin! Konsta Hietanen, Susanna Laine & muut tekivät Salkkarit biisistä uuden version


Oletko muuten itse Salkkarit fani?

-Ehdottomasti aktiivisinta seuraamista oli teini-iässä sarjan alussa muutama vuosi siinä teini-iässä. Sen jälkeen katsonut kausittain.


Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»