Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Suosikkisarja Sorjonen palaa - Lue, mistä lähdetään liikkeelle - 10 uutta, tiivistunnelmaista jaksoa

Tätä on odotettu! Kansainvälisesti menestynyt suomalaissarja Sorjonen pääroolissa Ville Virtanen jatkuu.

30.11.2019 klo 9:00

Sorjonen

Sorjosen pääosassa Ville Virtanen mystisenä ja omaperäisenä rikostutkijana. Yle KuvapalveluKansainvälisesti menestynyt ja kehuttu Sorjonen palaa. Uusi ja samalla viimeiseksi jäävä kausi tapahtuu talvisissa maisemissa ja luminen idylli tarjoaa vastapainoa Sorjosen synkille rikoksille.


Kari Sorjosen henkilökohtainen elämä on vaarassa murentua, mutta rajut rikokset eivät jätä miestä rauhaan. Sorjonen vedetään mukaan tyttöjä vankina pitävän rikollisen maailmaan. Sorjosen Pauliina-vaimo on sairaalassa uusiutuneen syövän takia. Lena Jaakkola on Venäjällä ja hänen tyttärensä Katia on oikeudessa ampumistapaukseen liittyen.


Sorjonen

Sorjonen kuvattiin Lappeenrannassa ja Joensuun seudulla. Kuvassa Lena Jaakkola (Anu Sinisalo) ja Kari Sorjonen (Ville Virtanen). Yle Kuvapalvelu


Viimeinen kausi punoo yhteen niin päähenkilöiden tarinat kuin rikostapaukset, jotka saivat alkunsa jo sarjan alussa. Sorjonen saa vastaansa rikollisen, joka vaikuttaa Sorjostakin taitavammalta ja älykkäämmältä.


Siinä missä menneisyys oli Sorjosen toisen kauden teemana, on kolmannen kauden ytimessä tulevaisuus: mitä me olemme valmiita tekemään, että meillä ja läheisillämme olisi edessä parempi tulevaisuus?


Sorjonen

Sorjonen ja rakas tytär Janina (Olivia Ainali). Yle Kuvapalvelu


Sorjosen viimeinen kausi sisältää viisi uutta rikosta ja kymmenen uutta jaksoa. Ne saavat päätökseen rikossaagan, joka sai ensiesityksensä Ylellä syksyllä 2016. Kolmannen kauden viisi rikosta ovat: Ihmisen tahra, Ihmispeto, Poikia ja rakastajia, Nainen peilissä ja Shakkitarina.


Sorjonen

Kuvassa vasemmalta: Janina Sorjonen (Olivia Ainali), Lena Jaakkola (Anu Sinisalo), Kari Sorjonen (Ville Virtanen), Lasse Maasalo (Sampo Sarkola) ja Katia Jaakkola (Lenita Susi). Yle Kuvapalvelu


Sarjan pääosissa jatkavat Ville Virtanen (Kari Sorjonen), Anu Sinisalo (Lena Jaakkola), Matleena Kuusniemi (Pauliina Sorjonen), Ilkka Villi (Niko Uusitalo), Olivia Ainali (Janina Sorjonen) ja Lenita Susi (Katia Jaakkola).


Uudella kaudella palaavat myös Laura Malmivaara, Mikko Leppilampi, Janne Virtanen, Johan Storgård ja Sampo Sarkola. Vierailevina tähtinä nähdään mm. Milka Ahlroth, Kristo Salminen, Oona Airola ja Turkka Mastomäki.


Lue myös: Ville Virtasen tähdittämä Sorjonen on aistiyliherkkä - paradoksaalisti ratkoo verisiä rikoksia


Sorjonen 3. kausi alkaa Yle TV1 su 1.12. klo 21.05

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat