Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä paljastaa Teemu-rakkaastaan: “Hän on ottanut ilon irti uudesta…”

Maajussille morsian -ohjelma kuljettaa Vappu Pimiää läpi Suomen.

11.9.2021 klo 10:00

Maajussille morsian

Kirjailija, somevaikuttaja, yrittäjä ja juontaja Vappu Pimiä on vetänyt Maajussille morsian -ohjelmaa vuodesta 2017 lähtien. Kuva: KKM


Maajussille morsian tuo valoa pimeyteen taas tänä syksynä. Vappu Pimiä kertoi suosikkiohjelman kuulumisia lehdistötilaisuudessa. Ohjelman teko näyttäisi olevan sydämen asia suosikkijuontajalle:


-Juontajana voin sanoa, että olen ollut hyvin liikuttunut näistä tarinoista. Joka vuosi on erilaiset persoonat ja tulee uusia tyyppejä, se on mahtavaa. Erittäin onnistunut casting niin sanotusti!, Pimiä hehkuttaa maajusseja.Pimiä on tutustunut ja jopa ystävystynyt vuosien varrella maajussien kanssa. Onko joku erityinen maajussi jäänyt elämääsi?


- Voin sanoa kaksi nimeä, kenen kanssa ollaan yhteydessä säännöllisesti. Miian kanssa nähdään, käytiin hänen luonaan perheeni kanssa alkuvuodesta. Sitten on Tuomo ja Marjo, heilläkin ollaan käyty perheen kanssa. He ovat elämässäni mukana.


Lue myös: Shokkiero! Maajussi-Miia ja Kimmo eri teille - Miia paljastaa eron syyt


Maajussille morsian

Vappu Pimiä ja maajussitar-Miia ystävystyivät ohjelman kuvauksissa. Kuva: MTV3


Vappu Pimiällä ja hänen miehellään Teemu Huuhtasella on kaksi tytärtä. Ohjelman teon aikana Pimiä reissaa ympäri Suomea ja Pimiä kertoo aviomiehensä olleen tuolloin kotona lasten kanssa. Tästä asetelmasta suosikkijuontaja löytää annoksen huumoria:


- Tämä on ollut siinä mielessä hauskaa, että mun mieshän matkustaa töiden puolesta aivan valtavasti. Pääasiassa Jenkeihin aiemmmin matkustanut mies ei ole matkustanut koronan takia kahteen vuoteen. Mies kyllä kertoo kaikille kavereilleen “Minä olen koti-isänä, kun Vappu reissaa!”


- Hän on ottanut ilon irti uudesta roolistaan ja se hänelle sallittakoon. Että kiitos vaan kotijoukoille. Hän on hienosti hoitanut sen homman, mutta kyllä siitä on kaikki saaneet tietääkin, Vappu Pimiä hörähtää nauramaan tuttuun tyyliinsä.


Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen tunnelmallisessa yhteiskuvassa, kuva Pimiän Instagramista:Lue myös: Suosikkijuontaja Vappu Pimiä täytti vuosia! Teemu-rakkaan lakoninen kommentti hymähdyttää somessa


Lue myös: Oho! Maajussi-Roy ilman paitaa timmissä kunnossa! Paljastaa yhden ärsyttävän “vaivan” vanhenemisessa


Maajussille morsian ma klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat