Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja kuuma lomaromanssi - Siivosi laivoja rakkauden takia...

Vappu Pimiä juontaa Maajussille morsian maailmalla ja onpa hänellä itselläänkin kokemusta ulkomaan ihastuksesta.

9.4.2021 klo 10:00

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä juontaa, kirjoittaa keittokirjoja ja on mm. suunnitellut Vappu Keittiössä -emaliastiasarjan Muurlalle. Kuva: MTV3Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa etsitään rakkautta. Vappu Pimiä toimii ohjelman juontajana, hän on tuttu kasvo jo suomalaisten maajussien ja morsianten parista. Pimiällä on ollut vähän amorinkin vikaa ohjelmissa. Osaatko neuvoa, mistä tietää, onko joku se oikea?

- Se on joku juttu, vähän henkimaailman asioita, joku kemia parien välillä. Sen vaan huomaa, että tossa on jotain. Ulkopuolisena olen muutaman kerran pystynyt näkemään, että tuossa on jotain spesiaalia. En minäkään sitä aina ole pystynyt toki tunnistamaan, on meillä maajusseissa paljon pareja, mistä en ole heti sitä nähnyt - ei ole niin itsestään selvää, Pimiä kertoilee.


Vappu Pimiä

Parisuhteita on todellakin muodostunut Maajussille morsian -sarjoissa. Miia ja Kimmo rakastuivat tv-ohjelmassa. Kuva: MTV3


Lue lisää: Mitä heille kuuluu nyt? Maajussi-Miia ja Kimmo paljastivat Vappu Pimiälle uudet kuvionsa Kuusamossa


Pimiä lenteli v. 2020 alkuvuoden maajussien perässä mm. Kanadassa, Lapissa ja Euroopassa juuri ennen korona-aikaa.

- Onhan se ironista, että kun tulin lentorupeaman jälkeen kotiin, niin sanoin miehelle, että “mulle saisi maksaa aika paljon rahaa, että astuisin lentokoneeseen. Mun lentämiset on nyt lennetty”. Kumma kyllä, hirvee kaipuu on ulkomaille ja tekisin mitä tahansa, että pääsisin nyt lentokoneeseen. Näin se ihmismieli on erikoinen. Ihan kaiholla muistelen noita matkoja.


Pimiä on löytänyt oman rakkaan, hän on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa. Tässä Pimiän Instagramissa jakama kuva pariskunnasta:Maajussille morsian maailmalla heilaa etsitään ulkomailta ja mennään ns. kauemmille vesille kalaan. Onko sinulla itselläsi ollut ulkomaista heilaa?

- Osaan samastua morsiamiin, sillä mulla oli 17-vuotiaana lomaromanssi portugalilaisen kanssa! Olin kaverin kanssa lomalla ja se vasta olikin rohkeaa, että kävin 3 kk siivoamassa laivoja, että pääsin tapaamaan poikaa Portugaliin. Vanhemmat eivät suostuneet maksamaan matkaa. Mutta siihen se sit tyssäs, Pimiä naurahtaa.


Vappu Pimiä juontaa Maajussille morsian lisäksi Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmaa. Pimiä jakoi Instagramissa julkaisun voitokkaan Kultainen Venla -gaalan jälkeen. Kuvassa myös tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja juontaja Tuija Pehkonen:Vappu Pimiä on asunut perheineen Yhdysvalloissa. Olisiko haluja asua vielä ulkomailla?

- Kyllähän sitä haaveilee, että voisi asua Kaliforniassa vähän pidemmän ajan. Mutta katsotaan sitten eläkepäivinä tai jotain, Pimiä naurahtaa.


Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2021.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat