Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Stefano, 38, asettaa nämä ehdot naiselle - Lempidrinkit Vodka sprite, Long Island ja Prosecco

Maajussi-Stefano etsii rinnalleen rakkautta Maajussille morsian maailmalla -sarjassa. Stefanon kuulumiset kertoi MTV Uutiset.

25.3.2021 klo 10:00

Stefano

Libanonilainen Stefano on tutustunut suomalaiseen kulttuurin työmatkoillaan. Kuva: MTV3Maajussille morsian maailmalla -sarjassa neljä maajussia Suomen rajojen ulkopuolelta etsii tosi rakkautta. Yksi maajusseista on 38-vuotias yrittäjä Stefano, joka saa elantonsa arvostetun libanonilaisen viinin viennistä ja oliivitarhojensa antimista. Lisäksi hän tekee eri alkoholibrändien maahantuontia ja vientiä.


MTV Uutiset kertoo, että Stefano on syntynyt Libanonissa, mutta kasvanut Ranskassa. Sen jälkeen hän on asunut useissa eri maissa ja asettunut nyt aloilleen synnyinmaansa pääkaupunkiin Beirutiin, vihreälle Monteverden asuinalueelle.


Stefano

Stefano joutui vastailemaan hankaliinkin kysymyksiin ryhmätreffeillä. Kuva: MTV3


Stefano rakastaa spontaaniutta, matkustamista ja hetkessä elämistä ja niitä piirteitä hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat perhe ja perheenjäsenten onnellisuus ja terveys. Vaikka työ onkin tärkeää, Stefano ei halua elämän pyörivän vain töiden ympärillä. Tulevaisuudessa hän haluaa matkustaa ja nähdä maailmaa, olla onnellinen.


Stefano toivoo parisuhteessa olevan kemiaa, rakkautta, intohimoa ja seikkailunhalua, sillä mikä vain on mahdollista, kun ne ovat kohdallaan. Hän arvostaa naisessa aitoutta, lojaaliutta ja avoimuutta, ja uskoo näitä luonteenpiirteitä suomalaisista löytyvän. Stefano on tutustunut ja ihastunut suomalaiseen kulttuuriin työmatkoillaan. Tulevaisuudelta hän toivoo rakkauden löytymistä ja oman perheen perustamista.


Stefano

Stefano viljelyksillä. Kuva: MTV3


Ikä: 38

Silmien väri: Tummanruskeat / mustat

Pituus: 172

Horoskooppimerkki: Leijona

Lempiruoka: Libanonilainen ja italialainen

Lempijuoma: Vodka sprite, Long Island ja Prosecco

Lempimusiikki: Mikä vain menee.

Lempivuodenaika, miksi: Pidän yleensä talvesta, silloin pukeudutaan mukavasti, ja ihmiset ovat myös herkemmin lähekkäin ja viettävät kotoisia hetkiä yhdessä.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Olen rehellinen, antelias, lojaali ja rakastava.

Entä huonoimmat: Itsepäisyys, jääräpäisyys ja herkkyys.

Mikä on paheesi: Rakastan ruokaa! :)


Stefano

Stefano, Roy, Vappu Pimiä, Mustafa ja Roy. Kuva: MTV3


Millaisia ihmisiä arvostat: Lojaaleja, rehellisiä ja kilttejä.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Petollisia, kaksinaamaisia, ailahtelevia tai synkkiä, kylmiä ja tunteettomia.

Millä tekisit vaikutuksen naiseen: En suunnittele sellaisia asioita, annan asioiden mennä omalla painollaan.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Olin ulkona ystävieni kanssa ja istuin valkoisilla housuillani tuolille, jossa oli soijakastiketta. Hävetti ja nauratti yhtä aikaa!

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Uskon olevani rohkea, olen tehnyt monia rohkeita asioita – fyysisiä ja henkisiä. Olen juossut keskellä ammuskeluja ja pommituksia. On myös muunkinlaista rohkeutta, annoin kerran puolet vaatteistani köyhille.

Elämäsi kohokohta: Synnyin arvostettuun perheeseen, mutta lapsuuteni ei ollut helppo. Aloitin tyhjästä viskinmyyjänä lentokentällä 150$ kuukausipalkalla ja tällä hetkellä yritykseni on Egyptin johtava viinin sekä alkoholijuomien tuonti- ja vientiyritys. Tieni on ollut kivinen, mutta en lopettanut itseeni uskomista. Olen sitä mieltä, että jos todella toivot jotakin, se toteutuu.


Lue lisää: Oho! Suominaisia vikitellään suukoin, kuumin tuntein... Maajussille morsian maailmalla starttaa


Lue lisää: Maajussi-Roy, 47, asettaa nämä vaatimukset morsiamelle - "Paheina" jäätelö & romanttiset leffat!


Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to klo 20

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat