Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sometähti Niko Saarinen napauttaa tälle harhaluulolle: "Kun sä olet julkisuudessa, niin ihmiset..."

Niko Saarinen pistää elämänsä likoon tosi-tv-ohjelmissa.

30.10.2022 klo 10:00

Niko Saarinen

Niko Saarinen Sometähtien sinkkuelämää realityssä. Kuva: MTV3


Niko Saarinen on osallistunut tosi-tv -ohjelmiin, kuten Big Brother, Farmi Suomi ja Viidakon tähtöset. Monitoimimies pitää mm. suosittua Nikotellen-podcastia ja Instagramissa hänellä on yli 109 000 seuraajaa. Hän on kertonut realitysarjassa myös sinkkuudestaan ja siitä, että haluaisi löytää itselleen miehen.


Niko Saarinen

Niko Saarinen on somevaikuttaja, joka tekee sisältöä mm. Instagramiin ja TikTokiin. Kuva: MTV3


Minkälaista ihmistä kaipaisit elämääsi?

-Ihan peruskiltin miehen, joka on täysin normaali. Kun sä olet julkisuudessa, niin ihmiset luulee, että sua lähestytään poikkeuksellisen paljon. Tai että sulla on vientiä joka illalle. Se ei ole totuus, ainakaan mun kohdalla. Haluan miehen, jolla on harmaat collegehousut, käyttää nuuskaa ja on lippis väärin päin, sillä pääsee aika pitkälle.


Oletko kokenut paineita sinkkuudesta esim. perheen puolelta?

-En perheen puolelta, mutta kyllä sinkkuudesta 35-vuotiaana. Ajattelin kymmenen vuotta sitten, että mun elämä näyttää ihan toisenlaiselta, mitä se nykyisin on. Mun peruspilari on työ. Kyllä ihmiselämän pitäisi perustua muuhunkin kuin työntekoon. Välillä tulee olo, että olen epäonnistunut, kun mulla ei ole parisuhdetta.Niko Saarinen

Niko Saarinen on nähty kaksi kertaa Selviytyjät-sarjassa, toisen kerran Pohjola-kaudella ja sitten Malesiassa. Kuva: Nelonen


Saarinen haaveilee ihan “tavallisesta elämästä” johon kuuluu esimerkiksi treffit Mäkkärin autokaistalla, kotona pleikkaria pelaava mies, vauhdikas arki oman rakkaan kanssa sekä lapset.

-On paljon sinkkuja, jotka ei halua parisuhdetta. Itse kuulun siihen kastiin, että todella haluaisin parisuhteen. Kaveritkin on yrittänyt naittaa, mutta vielä ei ole hirveästi natsannut.


Niko Saarinen uskoo rakkauteen ja sanoo kauniisti:

-Uskon, että rakkaus löytää tai on löytänyt mut. Rakkautta on hyvin monenlaista, voi olla kumppanillista tai perhettä kohtaan. Meissä kaikissa asuu rakkaus.


Lue myös: Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinahetkistä:“Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon…”


Lue myös: Esko Eerikäinen rehellisenä väleistään ex-vaimo Martina Aitolehteen: “On tapahtunut iso…”


Sometähtien sinkkuelämää maksuttomassa MTV Katsomossa


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 19.30


Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»