Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Someseuraaja kritisoi mökkiremppaa - Suvi Teräsniska vastasi kipakasti: "Ihan ei samalla rahalla..."

Suvi Teräsniska ja Simo Aalto olivat mukana Huvila & Huussi -ohjelmassa.

1.6.2022 klo 15:00

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska ja Simo Aalto hämmästyivät mökin muodonmuutosta Huvila & Huussi -ohjelmassa. Kuva: Manne Koponen/Nelonen


Suvi Teräsniskan ja Simo Aallon Huvila & Huussi -ohjelmassa tehty mökkiremppa on herättänyt keskustelua somessa. Teräsniskan ja Aallon kesämökki oli hyvin perinteinen 1960-luvun mökki, jossa sisällä oli puuverhous. Keittiötilat olivat pienet. Ohjelmassa mökki sai totaalisen muodonmuutoksen.


Suvi Teräsniska

Mökin sisustus muuttui puunvärisestä valkoisen ja beigen sävyihin. Keittiö muuttui toimivaksi tupakeittiöksi. Kuva: Manne Koponen/Nelonen


Teräsniska mainosti ohjelmaa omalla Instagram-tilillään ja vastaili ohjelman jälkeen someseuraajien kysymyksiin. Eräs seuraaja kritisoi raskaasti koko remppaa, ja kirjoitti somessa näin:


-Katsoin etukäteen ja ihmettelin, että siitä vinksallaan olleesta, hiirien asuttamasta kauhistuksesta alettiin vielä jotain tekemään. Sehän purettiin pohjia myöden. Itse olisin varmasti kupsauttanut vanhan nurin ja rakennuttanut kokonaan uuden samalla rahalla.


Teräsniska jakoi Instagramissa Huvila & Huussi -sisältöä, jossa näkyy tilanne ennen remppaa:Teräsniska vastasi seuraajalleen kipakasti, hän kirjoitti näin:


-Ihan ei samalla rahalla olis uutta saanu. Purkamisen määrähän tuli ilmi vasta tuossa rakennusvaiheessa ja mehän emme tietenkään saaneet tietää että mitä siellä tarkalleen ottaen tapahtuu.


Suvi Teräsniska

Nyt ulkona ja kuistilla kelpaa istua iltaa ja syödä hyvällä säällä. Kuva: Manne Koponen/Nelonen


Instagramissa Teräsniska kertoo, että remontti oli ollut ajateltua isompi ja se vaati budjetoitua enemmän rahaa. Teräsniska paljastaa, että he joutuivat kasvattamaan budjettia n. 35 % alkuperäisestä.


Suvi Teräsniska

Kylpyhuone sai todellisen luksuskosketuksen upea, harmaa kaakeliseinä ja suihkukoppi kruunaavat tilan. Kuva: Manne Koponen/Nelonen

Katso mökin ennen-jälkeen -kuvat tästä: Suvi Teräsniska ja Simo-rakas yllättyvät perinpohjin: Huikea kesämökin muodonmuutos loksauttaa leuat


Huvila & Huussi uusinnat Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»