Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Somesäpinää! Maajussi-Kalle antaa tiukan neuvon innokkaille naisille: "Toivoisin, että…"

MTV Uutiset kertoo Maajussille morsian -ohjelman kirjekuningas Kallen kuulumisia.

21.9.2021 klo 7:00

Maajussille morsian

Maajussi-Kalle on diplomi-insinööri, joka ylläpitää vanhaa sukutilaa. Kuva: MTV3


Kalle, 28, Sastamalasta pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää, mutta tila on sen verran pieni, että Kalle työskentelee tilalla osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä.


Kauden kirjekuninkaaksi kruunattu Kalle asuu isänsä vanhassa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan. Kalle kertoi kuulumisiaan MTV:n Uutisille ja myönsi, että kirjeiden määrä oli aluksi jopa pieni järkytys.

- Kyllä siitä ihan hyvä itsetunnon puuskaus tuli, kun oli noin paljon naisia, jotka olivat nähneet sen vaivan ja olivat kiinnostuneita minusta, Kalle kertoo MTV:lle.


Maajussille morsian

Kalle valitsi huikeasta kirjepinosta kuusi naista pikatreffeille ja nämä neljä valikoituivat ryhmätreffeille. Kuva: MTV3


Kallen lähipiiri on innoissaan Maajussille morsian -ohjelmasta ja poikamiehen mukanaolosta suositussa rakkausohjelmassa.

- Lähipiiriltä ja puolitutuilta on tullut paljon positiivista palautetta. Se on ollut mukava huomata, kun perhe ja sukulaiset ovat kannustaneet ja olleet iloisia, että olen uskaltanut lähteä tällaiseen mukaan.


Osa ihailijoista lähestyi Kallea myös sosiaalisen median kautta.

- Kyllä niitä hiukan ohjelman ohitsekin tuli. Olen vastannut niihin, mihin vastasin, että haluan ohjelmaformaatin mukaan mennä ja toivoisin, että laittaisivat virallisia teitä yhteydenottoja.


Maajussille morsian

Kalle ja Kallen morsianehdokkaat sähköskuuttien kimpussa. Kuva: MTV3


Maajussille morsian alkaa ma klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV Uutiset

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»