Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Some repesi! Linda Lampenius jakoi alusvaatekuvan: "Wow!", "Siis niin UPEA kuva!", "Fantastiskt!"

Linda Lampenius on jakanut Instagramissa kuvan mallivuosiltaan.

14.10.2021 klo 10:40

Linda Lampenius

Linda Cullberg Lampenius on v. 1970 syntynyt viulisti, jonka ura alkoi jo 7-vuotiaana Helsingin Juniori­jousien solistina. Hänet on nähty mm. Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Linda Lampenius on huippuviulisti, josta tuli 90-luvulla koko Suomen tuntema viihdetähti. Lampenius on tehnyt monipuolisen uran. Hän on mm. soittanut useille kuninkaallisille ja valtionpäämiehille, esiintynyt viulua soittaen miljoonayleisöille televisiossa sekä julkaissut useita sooloalbumeja.


Klassisen musiikin ulkopuolella Lampenius on mm. näytellyt Baywatch tv-sarjassa ja onpa häneltä tullut oma Linda-siiderikin. Lampenius kiinnitettiin myös Björn Borg -merkin malliksi.Nykyisin Ruotsissa perheensä kanssa asuva Lampenius on jakanut Instagramissa tyylikkään musta-valkokuvan menneisyydestä. Kuvassa huippuviulisti soittaa viulua Björn Borgin muotinäytöksessä v. 1997 yllään pelkkä valkoinen alusasu ja saappaat.


Pitkät, blondit hiukset ulottuvat pitkälle alaselkään ja nainen soittaa keskittynyt ilme kasvoillaan.Some-seuraajat ylistävät Linda Lampeniusta suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi sydän-emojien kera.

-Niin kaunis ja tyylikäs malli ja kuva, yksi hehkuttaa.

-Siis niin UPEA kuva!, toinen kiittelee.

-So Beautiful, kolmas komppaa.

-Fantastiskt, neljäs kehuu.

-Wow!, viides arvioi lyhyesti.


Linda Lampeniuksen elämäkerta Kesytön elämäni julkaistaan 10/2021. Se on tarina musiikkia rakastavasta viulistitytöstä, josta tuli koko Suomen tuntema viihdetähti.


Kirjassa Lampenius käy avoimesti läpi kipeitä kokemuksiaan, jotka liittyvät muun muassa syömishäiriöön, seksuaaliseen ahdisteluun ja julkeaan vallankäyttöön.


Lue myös: Yllätys: Linda Lampenius tuo tv:seen lapset ja miehen - Avautuu syömishäiriöstään Maria Veitolalle


Linda Lampenius nähtiin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa v. 2019


Yökylässä Maria Veitola uudet jaksot pyörivät MTV3:lla to klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirjainfo Otava.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat