Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sokkipudotus! Janne Ahonen tilittää tuntojaan Farmi-tippumisen jälkeen:"Tässä vaiheessa en vielä..."

Suosikkiuusinta: Farmi Suomi -realityn eka jakso kulminoitui kaksintaisteluun mäkikotka Janne Ahosen ja toimitusjohtaja Mikael Jungnerin välillä.

6.4.2021 klo 10:25

Farmi Suomi

Janne Ahonen on mäkikotka, hän on mäkihypyn kaksinkertainen maailmanmestari sekä moninkertainen MM-hopea ja pronssimitalisti lentomäessä, normaalimäessä sekä suurmäessä. Kuva: Nelonen


Farmin ensimmäinen tippuja oli kisassa ehkä ennakkosuosikinkin paineita hartioillaan kantanut mäkimies Janne Ahonen. Ahonen tilittää tuntojaan Ruutu.fi videolla harmistuneena:

-Kotona odottaa ihania ja upeita asioita, se on selvä, mutta kun on asennoitunut siihen, että tänne tullaan, eikä lähdetä häviämään, ja sama asenne on kotona perheellä, Ahonen kertoilee.


Farmi Suomi

Mikael Jungner ja Janne Ahonen kisasivat kaksintaistelussa voimaa vaatineessa tehtävässä, jossa he pitivät käsivoimilla kiinni päänsä päällä ollutta sahanpurulla täytettyä laatikkoa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Ahonen ehti olla Farmilla vain hetkisen, ja kisaajat vasta tutustelivat toisiinsa:

-Olisin halunnut nähdä peliin liittyen, minkälaiseksi tunnelma muuttuu, kun porukka vähenee. Tässä vaiheessa en vielä kokenut kilpailemisen tuntua, vaan oltiin hyväntuulisia ystäviä keskenämme. Kun väki vähenee, tilanne kiristyy, niin minkälaiseksi tunnelma muuttuu – se jää mulla näkemättä ja sen olisin halunnut olla näkemässä ja kokemassa, mäkikotka tilittää.


Farmi opetti Ahoselle, miten vähällä ihminen loppujen lopuksi pärjää.

-Totta kai, jos vaikka ruuan suhteen mietitään oikeata ruokaympyrää, ei me sitä oltaisi pystytty tässä vaiheessa toteuttamaan, ei päästy vielä kalastamaan, eikä muutakaan. Mutta noilla antimilla kyllä pärjää.


Farmi Suomi

Kolmikko Mikael Jungner, Janne Ahonen ja Timo Lavikainen pirttipöydän ääressä muiden farmilaisten kanssa. Lavikaisen vieressä artisti Tuuli. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Ahonen ehti kisan aika ystävystyä näyttelijä Timo Lavikaisen kanssa.

-Läheisin ja tärkein tukipilari oli varmasti Timo Lavikainen. Me tehtiin yhdessä, suunniteltiin yhdessä, juteltiin yhdessä, niin varmaan vahvin side kerkesi muodostua hänen kanssaan.


Farmi Suomi on Nelosen tuotantoa ja pyörivät tv:ssä uusintoina, katso jaksot myös Ruudussa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ensimmäisen kerran 6.4.2021.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»