Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sirpa Selänne ja perhetragedia: Vanhemmilta saatu malli vaikuttaa suhteeseen Teemu Selänteen kanssa

Villa Hintikka vie isojen asioiden äärelle, kun Sirpa Selänne kertoo ohjelmassa isoveljensä hukkumisesta ja sen välillisistä vaikutuksista omaan parisuhteeseensa.

20.1.2020 klo 15:27

Villa Hintikka

Sirpa Selänne ja Marja Hintikka viettävät keskusteluhetken laiturilla. Kuva: MTV3


Sirpa Selänne on vieraana Villa Hintikassa ja avautuu muistelemaan elämäänsä vaikuttaneita isoja menetyksiä. Selänne ja Marja Hintikka juttelevat laiturilla Sirpan lapsuudenperheen tragediasta. Selänteen isoveli Timo kuoli 7-vuotiaana, eikä Sirpa itse koskaan ehtinyt tavatakaan veljeään.


Hintikka kyselee, millaisen jäljen esikoislapsen menettäminen vaikutti perheeseen.

- No, oota sekka, Sirpa Selänne saa sanottua liikuttuneena.

- Ainahan se on ollut tiedossa ja tällai. Mä en muista sitä kertaa, että mulle olisi sanottu, että mulla on veli, joka kuoli. Olen aina sen tiennyt. Se on elänyt läsnä se asia. Mutta ei me niin paljon hänestä puhuttu, kun olin lapsi, Selänne kertoo ja pyyhkii kyyneliä silmäkulmistaan.


Selänne kertoo omien vanhempiensa huolehtivaisesta suhtautumisesta heihin lapsiin.

- Sillai se vaikutti tosi paljon, että kun Timo kuoli hukkumalla, niin vesi on aina ollut vaarallinen elementti meidän perheelle, hän toteaa.

- Kun käytiin Pertunmaan mökillä ja uitiin ja saunottiin jatkuvasti, niin hirveän tarkkaa oli, ettei kukaan saa koskaan mennä yksin uimaan. Äiti ja isä olivat sillai ylihuolehtivaisia välillä, mikä on todella ymmärrettävää.


Villa Hintikka

Villa Hintikassa vietetään kesäpäivää ravintoloitsija ja juontaja Sirpa Selänteen, avaruustähtitieteen professori Esko Valtaojan ja DJ- säveltäjä Daruden kanssa. Kuva: MTV3


Selänne ihailee vanhempiaan, jotka pystyivät pitämään huolta rakkaudella muista lapsistaan. Hän haluaa ottaa heistä mallia omaan parisuhteeseensa Teemu Selänteen kanssa.

- Ihailen omia vanhempiani, että he ovat kuitenkin tuollaisen perhesurun keskellä pystyneet ja jatkaneet sitä yhteiseloa. Ihailen sitä vahvuutta, voimakkuutta ja parisuhdetta. Ehkä se antaa mulle sen, että mä haluan pitää huolta omasta parisuhteesta ja jakaa sen yhden ihmisen kanssa tätä mun elämää, Selänne toteaa vakavana.


Villa Hintikka MTV3:lla to klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»