Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sinkku Nina Mikkonen avautuu seksistä Seiska-blogissa:"...tuntuu yhtä jännittävältä kuin teininä"

Nina Mikkonen pitää Seiskassa Suoraan sanoen Nina Mikkonen -blogia, jossa hän avaa elämäänsä ja ajatuksiaan arjen keskellä.

5.5.2020 klo 10:20

Nina Mikkonen

Nina Mikkonen on Timo T.A. Mikkosen leski, miehensä entinen omaishoitaja ja Suurin pudottaja Suomi -kisan voittaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Yrittäjä ja kokemusasiantuntija Nina Mikkonen avaa Seiskan blogissa seksituntemuksiaan korona-aikana. Koko blogin otsikko menee suoraan asiaan: "Kevätkiihkoa ilmassa - pariutumis- ja seksihalut voimakkaina karanteeninkin aikana arkikokemuksia".


Yrittäjä ja kokemusasiantuntija kertoo pitäneensä ystäviinsä yhteyttä puhelimessa puhuen, viestitellen ja skypettäen ja pallotellut heidän kanssa ajatuksiaan seksistä. Mikkonen pohtii, että ihmisten pariutumis- ja seksihalut tunnetusti lisääntyvät keväällä, kun valonmäärä kasvaa ja elimistön hormonitoiminta roihahtaa käyntiin.Hän esittää tärkeän kysymyksen: "Mistä voi koskaan tietää, onko valmis suhteeseen? Onko niin, että tunne tietää, kun oikea osuu kohdalle?" Mikkonen ottaa esille myös pelkkään seksisuhteeseen tyytyvät:

"Jotkut kykenevät tyytymään pelkkiin seksisuhteisiin. Kadehdimmeko näitä tunteidensa mukaan heittäytyjiä? Ymmärrämmekö heitä? Paheksummeko heitä? Kuka muuten määrittelee sen, mitä täällä saamme tehdä. Ehkä tärkeintä on elää omannäköistään elämää, kuitenkaan satuttamatta muita."


Nina Mikkonen pitää Seiskassa blogia ja hän on jakanut infoa siitä myös Instagram-tilillään:


Nina Mikkonen on 55-vuotias ja kevään seksihalujen pintaan nouseminen myös aikuisella naisella saa Mikkosen kirjoittamaan kauniisti:

"Kummallisinta on seuraava. Vaikka olisit kuin järeä, vanha lehmus, jossa mahla nousee hitaasti mutta vakaasti, alusta alkaminen tuntuu yhtä jännittävältä kuin teininä. Yhtäältä on uskallettava olla auki, toisaalta kohdattava omat pelot. Asettua toisen edessä henkisesti alastomaksi on pelottavampaa kuin fyysinen alastomuus. Saavatko ongelmat olla alusta asti mukana? Mikä muovasi sinusta sen, jota toinen niin ihaillen ja palavasti katsoo?


Entä kun arkinen puolesi paljastuu, kelpaatko vielä? Oletko valmis asemoimaan itsesi mahdollisiin ex-puolisoihin, lapsiin sekä ystäviin, jotka tulevat bonuksena uuden kumppanin myötä? Kunpa saisitkin keskittyä vain sinuun ja häneen, se olisi helppoa ja yksinkertaista, mutta ei aina mahdollista. Otettava on koko rakkauspaketti."


Nina Mikkonen

Nina Mikkonen teki elämäntaparemontin ja voitti samalla Suurin pudottaja Suomi -kisan. Kuva: Nelonen


Mikkoselle pohdittavaa riittää myös miehen ja naisen eroissa:

"Tunteeko mies samoista asioista epävarmuutta kuin nainen? Entä jos ensi kerta osoittautuukin katastrofiksi? Selviätkö häpeästä? Entä jos kehosi tai hänen kehonsa eivät vastaa mielikuvaa, joka oli syntynyt? Muodostuuko se ongelmaksi, vastenmielisyydeksi? Mitä, jos puhuminen on oikeasti seksiä parempaa? Apua!"


Katso tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: Seiska


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 5/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Nina Mikkonen
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat