Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shokkiyllätys! TVOF-valmentajat uusiksi: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen AllStarsissa!

Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen ovat The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat.

15.6.2021 klo 9:22

Michael Monroe

The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. Kuva: Nelonen


The Voice of Finlandin 10. juhlavuosi huipentuu, kun The Voice of Finland: All Stars starttaa. Uudessa ohjelmassa kaikkien aikojen parhaimmat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan. Nämä laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet.


The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajina toimivat aikaisemmilta kausilta tutut: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. He päättävät pelkän kilpailijan äänen perusteella, kääntävätkö tuolinsa ja haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.


Edellisellä TVOF-kaudella valmentajina toimivat Juha Tapio, Toni Wirtanen & Sipe Santapukki, Maija Villkkumaa ja Redrama. Näistä konkareista ketään ei nähdä AllStarsissa puikoissa.

Michael Monroe

Nightwish yhtyeen jälkeen soolouraa tehnyt Tarja Turunen palaa TVOF:ään valmentajaksi. Kuva: Nelonen


Michael Monroe on toiminut kolmikosta pisimpään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän oli mukana kausilla 1-6. Elastinen nähtiin punaisessa valmentajan tuolissa kausilla 1-3, ja Tarja Turunen valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4-5.


The Voice of Finland: All Starsissa on luvassa tunteikkaita jälleennäkemisiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle ja vain ääni ratkaisee. Tunnistavatko tähtivalmentajat pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?

Michael Monroe

The Voice of Finland: All Starsin juontaa tuttu kasvo, Heikki Paasonen. Kuva: Nelonen


The Voice of Finland: All Stars nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa. All Starsin kausi on totuttua TVOF-kautta lyhyempi, ja kausi koostuu kuudesta jaksosta.


The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»