Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shokkiyllätys! Susanna Laine jättää Salatut elämät - Nostaa esiin fanipalautteen huoltsikan vessassa

Näyttelijä-juontaja Susanna Laine on kertonut MTV:lle jättävänsä suositun Salatut elämät tv-sarjan.

11.3.2022 klo 10:42

Susanna Laine

Tällä hetkellä näemme Susanna Laineen tv:ssä juontamassa Farmi Suomea ja näyttelemässä Marika Honkasen roolia suositussa Salatut elämät tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Susanna Laine jäi pois Puoli seitsemän -juontajahommista v. 2020. Sen jälkeenkin vauhtia on piisannut, sillä Laine on nähty mm. Suomi LOVEn juontohommissa, näyttelijänä Salatut elämät tv-sarjassa sekä Farmi Suomen juontajana.


Nyt näyttelijä-juontaja on kertonut MTV:lle jättävänsä suositun Salatut elämät tv-sarjan. MTV:n haastattelussa Laine kertoo lähtevänsä Salatuista elämistä haikein mielin.


Lue myös: Apua! Susanna Laine järkytti somessa "verisillä" kuvilla: "Mitä hittoa on tapahtunut..."Laine jää ikävöimään tuttua työympäristöä ja kollegoitaan. Näyttelijä kertoi myös, että tekisi mielellään paluun Pihlajakadulle, jos häntä vielä tulevaisuudessa pyydettäisiin mukaan sarjaan.


Marika Honkasen roolihahmoa esittänyt Laine on saanut Salkkarit-faneilta mukavia viestejä sarjaan liittyen ja joskus katsojat lähestyvät häntä myös kasvotusten.


Susanna Laine Salkkarit-kollega Tuuli Mattilan kanssa karonkassa, kuva Laineen Instagram-tililtä:Hän on saanut palautetta mm. huoltoaseman wc-tiloissa. Joukko nuoria tuli kyselemään, miten Marikan ja Mikin romanssi tulee etenemään.

-Sitten siihen tuli lisää ihmisiä vessasta sanomaan, että "Älä kerro, me emme halua tietää, älä paljasta!". Kyllä ihmiset selkeästi elävät vahvasti mukana, hän toteaa MTV:lle.


Susanna Laine Salkkarit-jengin kanssa, kuva Laineen Instagram-tililtä:Laine kertoo jännittäneensä Salkkarit-uransa alussa sitä, minkälainen hänen roolihahmonsa on ja onko hän luonut hahmon tarpeeksi vahvaksi itselleen niin, että sen näytteleminen on sujuvaa.

-Ne ensimmäiset (kohtaukset) olivat jännittäviä. Muistan yhden kohtauksen, jossa minun piti alkaa itkemään yksin. Siinä ei ollut vastanäyttelijöitä, joilta saisi tukea.

-Se oli mieleenpainuva. Muistan, että mietin etukäteen, miten saisin itkun tulemaan sormia napauttamalla, Laine muistelee MTV:lle.


Lue myös: Susanna Laine julkaisi sänkykuvan itsestään - Yksi yksityiskohta sai tarkkasilmäiset naureskelemaan


Lue myös: Susanna Laine jättää kadehditun työnsä: "Tuntuu todella haastavalta jättää pesti, mutta..."


Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat