Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shirly Karvinen: "Jopa minut yllätti se, miten valmiita sinkut olivat heittäytymään rakkauteen."

Love Island Suomi -rakkausrealityssa joukko sinkkuja etsii itselleen sitä oikeaa. Kiinnostaisiko sinua hakea mukaan?

24.4.2019 klo 7:00

Love Island Suomi

Love Island Suomen juontajana nähdään v. 2016 Miss Suomeksi kruunattu Shirly Karvinen. Kuva: MTV

Rakkauden ja realityn ystäville on luvassa kuuma syksy, kun Love Island Suomi palaa Subille syksyllä 2019 toisen tuotantokauden merkeissä. Love Island Suomen juontaa Shirly Karvinen.


-Odotukseni olivat jo viime kaudella kovat. Tiesin, että ohjelmaan hakeva nuorempi sukupolvi on rohkeaa ja avointa, mutta jopa minut yllätti se, miten valmiita sinkut olivat heittäytymään rakkauteen, Karvinen kertoo MTV:n tiedotteessa.


-Katsojien on kiva myötäelää sitä, mitä asukkaat villassa kokevat, mutta itse pidän Love Island Suomessa erityisesti siitä, että ohjelmassa ei ole kyse kieroilusta tai pelien pelaamisesta. Talossa pysyvät ne, joiden motiivi ohjelmaan osallistumiseen on rakkaus. Kaikkein hienointa on se, että ensimmäisen kauden pariskuntia on edelleen yhdessä. Se todistaa sen, että rakkauden löytäminen tässä ohjelmassa on mahdollista.

Love Island Suomi

Kuva: MTV


Kiinnostaisiko sinua hakea mukaan? Love Island Suomessa päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Leikkisä ohjelma kuvataan luksus-villassa Espanjan auringon alla. Osallistujien mukanaolo ohjelmassa kestää pisimmillään kahdeksan viikkoa.


Tulevana syksynä kuutena päivänä viikossa esitettävä Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin.


Osallistujakandidaattien haku on käynnissä mtv.fi/haemukaan


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat