Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Vilma Bergenheim saa julkkisnaisilta tukea - Virpi Kätkä: "Maailman sydämellisin"

Vilma Bergenheim tippui Selviytyjät Suomi -kisasta, vaikka hänellä oli koskemattomuusamuletti.

18.3.2019 klo 9:40

Selviytyjät Suomi

Vilma Bergenheim on malli ja hyvinvointivalmentaja. Hän on naimisissa ex-NHL-jääkiekkoilija Sean Bergenheimin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Vilma Bergenheim tippui Selviytyjät Suomi -kisan seitsemännessä jaksossa, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvostossa.


Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että Bergenheimilla oli koskemattomuusamuletti, jota hän ei kuitenkaan halunnut itse käyttää. Bergenheim antoi amuletin kanssakilpailijalle ja sielunsiskolleen Virpi Kätkälle, jonka kanssa hän oli yhdessä taivaltanut kisaa tähän asti.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi toisessa jaksossa Vilma Bergenheim, Virpi Kätkä ja Miska Haakana Bergenheimille kammottavassa Ihmiskauha-kisassa. Kuvaaja Lars Johnson / Nelonen Media.


Syyt Bergenheimin shokkiratkaisuun ovat ilmeiset. Jo ennestään hyvin hoikan Bergenheimin paino oli tippunut kisan aikana dramaattisesti ja se on varmasti vaikuttanut yleiseen jaksamiseen. Peli on kovaa ja Bergenheim on myös kokenut kovaa henkistä painetta jo toisessa jaksossa. Vilma Bergenheim oli yksi Ihmiskauha-kilpailun kolmesta kilpailijasta. Häntä pyöritettiin isossa pyörässä ja hänen päänsä upposi veteen aina, kun pyörä osui vesialtaaseen. Seurauksena hän sai paniikkikohtauksen kisassa, mikä oli varmasti pelottava kokemus.


Päätös luopua koskemattomuusamuletista ja sitä kautta tiputtaa itsensä kisasta oli varmasti vaikea. Vilma Bergenheim jakoi Instagram-tilillään tuntemuksiaan jakson jälkeen:

There Is a difference of giving up

And knowing you have had enough

#selviytyjätsuomi

#text repost from @helithoren Kuva @lariheikkila


Hän sai välittömästi tsemppiviestejä päätöksestään. Kanssakilpailija Virpi Kätkä halusi lähetti koskettavan kiitosviestin.

-Maailman sydämellisin, koskemattomuusamuletin saanut Virpi Kätkä kiittää.


Kanssakilpailija Lotta Näkyvä, mallimamma Laila Snellman, yrittäjä Saimi Hoyer ja toimittaja Maria Veitola kannustavat Bergenheimia tsemppihymiöin ja sydämin. Bergenheimin postaus on saanut satoja tykkäyksiä.Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat