Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi -paljastus: Totuus kisaajien ruoista - Näin huolenpito toimii kulissien takana

Selviytyjät Suomi -realityssä tavoitellaan 30 000 euron voittopottia.

2.6.2024 klo 10:00

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-kisaajat vuosimallia 2024. Kuva: Jaakko Kahilaniemi, Nelonen


Selviytyjät Suomi -kuvataan tällä kaudella Malesiassa. Nelonen on kertonut Selviytyjät-kulisseista tiedotteessaan.


Kisaajat asuvat Etelä-Malesian viidakossa ja jos selviää finaaliin asti, täyteen tulee 37 päivää viidakko-olosuhteissa. Tropiikissa olosuhteet ovat ankarat, sillä lämpötilat huitelevat kuumissa lukemissa. Vaarana on esimerkiksi lämpöhalvaus, joka tarkoittaa elimistön liiallista lämpiämistä esim. ulkoisten olosuhteiden ja fyysisen suorituksen yhteisvaikutuksesta.


Selviytyjät-kilpailijat käyvät lääkärintarkastuksessa ennen matkaan lähtöä riskien kartoittamiseksi. Paikalla on myös jatkuvasti lääkäri, joka tarkkailee kilpailijoiden terveydentilaa ja auttaa mahdollisissa ongelmissa.


Moni miettii, millä ruoalla kisaajat elävät viidakossa. Tiedotteen mukaan leirissä kilpailijoille on jatkuvasti tarjolla vettä ja suolaa sekä säännöllisesti riisiä, jauhoja ja öljyä. Kisaajat eivät siis ole pelkästään kalastamansa tai pyydystämänsä ruoan tai palkinnoksi saamansa ruoan varassa.

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-kisan juontaa Riku Rantala. Kuva: Jaakko Kahilaniemi, Nelonen


Nelonen kertoo, että kisaajien hyvinvointia tarkkaillaan jatkuvasti. Kuumuuden takia kilpailijoille annetaan säännöllisin väliajoin elektrolyyttejä. Jos tilanne vaatii, kisaaja viedään paikalliseen sairaalaan saamaan hoitoa.


Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailijoina nähdään yksi Suomen kaikkien aikojen menestynein pesäpalloilija Toni Kohonen, kirjailijat Jenni Janakka ja Henriikka Rönkkönen, artistit Jontte Valosaari sekä HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, entinen Miss Suomi Viivi Altonen, sosiaalisen median ammattilaiset Mikael Renwall, Sita Salminen ja Max Blomfelt, näyttelijät Reetta Ylä-Rautio ja Eino Heiskanen, radiojuontajat Mika Parikka ja Mia “Millu” Haataja, vaatesuunnittelija Bakari Diarra sekä tosi-tv-sarjoista tutut Rita Niemi-Manninen ja Emmi Suuronen. Ohjelman juontaa Riku Rantala.


Lue myös: Seiska: Teemu Roivainen paljastaa, miten käytti Selviytyjät 30 000 voittorahat: "Menivät..."


Lue myös: Selviytyjät: Teemu Laurell yli 20 päivää viidakossa - Rehellinen tunnustus:"En pessyt kertaakaan..."


Lue myös: Selviytyjät tippuja Rosanna Kulju lataa faktat pöytään: "Kuinka kliseistä p**kaa se onkin, niin.."


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»