Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi Olli Herman erehtyi pahasti: "Luulin, että se olisi mulle ihan piece of cake."

Kisasta tippunut Olli Herman olisi pitänyt voittorahoista hivenen itselläänkin.

8.3.2019 klo 7:00

Selviytyjät Suomi

Olli Herman on Reckless Love yhtyeen keulakuva ja muusikko. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Mikä oli parasta?

- Pahan pistit kärkeen. Oli huikea ja unohtumaton kokemus. Ekana tulee fyysiset tehtävät mieleen. Ne olivat mulle herkkua, sillä niissä sai henkisen stressin purettua ja pääsi antamaan kaikkensa. Olen ihminen, joka tykkää liikkua tosi paljon, joten se oli parasta.

- Hyvä puoli oli, että siellä tuli erittäin selväksi se, että kun otetaan kaikki muu turha pois, niin mitkä asiat elämässä merkitsevät, mitkä ajatukset päällimmäisenä ovat mielessä. Sen jälkeen on helppo jatkaa elämää ja panostaa niihin mielessä pyörineisiin asioihin, esimerkiksi läheisiin ihmisiin.


Selviytyjät Suomi

Olli Herman ihmispyörän kimpussa Selviytyjät Suomi 2. jaksossa. Kuva: MTV3.


Mikä oli kamalinta?

- Henkinen puoli. Se yllätti eniten, miten paljon koti-ikävää oli. Olen ammattimuusikko ja tehnyt pitkiä rundeja, muttei siellä varsinaisesti koti-ikävä ole vaivannut. Luulin, että se olisi mulle ihan piece of cake. Mutta kumma kyllä, kun kommunikaatiovälineet otetaan pois, eikä ole mitään yhteyttä ulkomaailmaan, niin sehän alkoi heti ensimmäisestä päivästä se mieletön koti-ikävä.


- Pelaaminen ei mennyt ihon alle, siihen osasi varautua. Mutta sen tilanteen armottomuus ja hellittämättömyys, se ei hellitä minuutiksikaan. Se turhautti ja ajatteli, että onko taas pakko jauhaa tästä. Mutta jälkeenpäin ajatellen, ei siellä ole kyllä mitään muutakaan, mistä voisi puhua. Se on sellaista pelaamista.


Selviytyjät Suomi

Kilpailijoilla on vain niukka valikoima työvälineitä. Kuva: Nelonen Media


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- En mitään. Nälkä ei ollut mulle mikään tekijä. Vitsailin saarella, että suolisto toimii vähän paremmin kuin normaali-Britti-rundilla. Syömättömyys ei ole ollut koskaan paha ongelma, mulle ei tule nälkäkiukkua. Itseasiassa mua vähän ottaa aivoon, jos jollekin toiselle tulee (nälkäkiukku), että opettelisi hallitsemaan tunteitaan vähän paremmin. Heikotti ja väsytti, mutta tilanne oli kaikille sama, eikä se ollut mulle mitenkään paha. Tokihan sitä olisi aina syönyt enemmän, mutta se oli osa peliä ja siihen oli vain totuttava.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Enpä oikeastaan muuta kuin muistiinpanovälineitä - no tietysti kommunikaatioväline olisi ollut siinä samalla. Tylsistyn tosi helposti. Ideoita tulee päähän, haluaisi tehdä biisejä ja kirjoittaa asioita ylös, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta. Voit miettiä vaikka päivän jotain biisi-ideaa ja yrittää taltioida se muistiin. Kun seuraavana päivänä tulee uusi biisi-idea mieleen, niin edellisestä ei ole enää mitään käryä.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -kisaajista ovat tippuneet: Niklas Hagman, Noora Räty, Eevi Teittinen, Samuli Koskinen ja Olli Herman. Kuva: Nelonen Media


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti monellakin tavalla. Kokemuksen hienous, ainutlaatuisuus ja rankkuus.


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- Jaa, paha. Kyllä mä luulen, että ison osan olisin laittanut hyväntekeväisyyteen. Sen verran olen itsekäs, että kyllä vähän olisin pitänyt itsellänikin!


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fistä

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»