Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Arttu Lindeman: “Se oli parempaa kuin seksi siellä rannalla” - Teki yllättävän päätöksen

Yllätystä piisasi, kun heimoneuvosto äänesti ulos Petran, mutta Arttu Lindeman halusi itse jättää kisan. Lindemanin matka päättyi Selviytyjät Suomi -tv-sarjassa.

16.9.2019 klo 9:10

Selviytyjät Suomi

Arttu Lindeman on vloggaaja ja räppäri. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Lähdin mukaan sen takia, että koen olevani tosi etuoikeutetussa asemassa, että mua edes pyydetään tähän. Olen ollut pitkään innokas Selviytyjät-ohjelman seuraaja ja siinä mielessä oli makeeta, että pääsin mukaan.Mikä oli parasta?

- Parasta oli, kun löydettiin ananas. Kun se oli kypsä, me syötiin se. Ja se oli valehtelematta elämäni paras ananas. Se oli parempaa kuin seksi siellä rannalla, kun olit kolme päivää ollut syömättä.


Mikä oli kamalinta?

- Kamalinta oli se ikävä. Mulla on vähän atooppinen iho ja otin siellä heti aurinkoihottumaa. Ei ollut makean veden suihkua, niin ihottumaa pääsi huuhtelemaan vain meriveteen. Kyynärtaipeet ja muut kirveli ja se oli tosi ikävää alkuvaiheessa.


Selviytyjät Suomi

Heimoneuvosto äänesti ulos Petra Garganon, mutta kaikkien yllätykseksi Arttu Lindeman halusi itse jättää kisan. Kuva: Nelonen


Kuka oli pahin juonittelija?

- Mun käsityksen mukaan pahin juonittelija oli Janne. Ei perusteluja.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Proteiinin tarve jossain kohtaa tuli. Itse asiassa rantavedessä puhuttiin Coca Cola zerosta ja tuplajuustohampurilaisesta. Meidän heimossa hampparit ja pizza oli suosikkeja.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Jaa, mitähän. Ehkä stenkku olisi ollut ihan paikallaan, jos olisi saanut ottaa mukaan. Mutta joo, hammasharja olisi ollut ihan nice.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Olen tosi perhekeskeinen ja perhe on mun ykkösarvo elämässä. Kaipasin mun vanhempia ja sisaruksia: pikkusiskoa ja isoveljeä. Ja mun koiraa, Freddietä, niinkuin Freddie Mercury. Ja mun parasta ystävää ja kollegaa Jaakko Parkkalia.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät ja Arttu Lindeman hyvinvoimaisina kuvausten jälkeen lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ei ollut odotuksia, joten on vaikea vastata. Mutta ihan mieletön ja opettavainen kokemus. Siellä menee itseensä, kun maailma menee aika pieneksi siellä saarella. Ei ole minkäänlaista itsemäärämisoikeutta, eikä turvaverkkoa. Siellä sai olla itsensä kanssa.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Jos me hinta tälle löydetään, niin kyllä lähden.


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- Investoisin vasta perustamaani videotuotantoyhtiöön, joka tekee some-videoita yritysasiakkaille.


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 19:30.

Selviytyjät Suomi Extra sunnuntaisin Nelosella klo 22:30.

Katso Telsu.fi kaikki tv-ohjelmatiedot.Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat