Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seiska: Anna Perho kunnosti 100-vuotiaan hirsitalon - Lattian alta paljastui hämmästyttävä yllätys!

Toimittaja ja kirjailija Anna Perho on tehnyt ison remontin vanhassa hirsitalossa.

6.3.2024 klo 15:15

Anna Perho

Anna Perho MasterChef Suomi -kisassa. Kuva: MTV3


Toimittaja Anna Perho on on tuttu tv:stä, radiosta ja mm. osuvista kolumneistaan. Perho on osallistunut mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan, MasterChef VIP -kisaan ja Amazing Race Suomeen.


Viime vuosina Perho on kunnostanut vanhaa, yli 100-vuotiasta hirsitaloa. Hän osti Ypäjällä sijaitsevan hirsitalon veljeltään v. 2020. Remontti on kestänyt neljättä vuotta. Toimittaja Perho on kertonut projektista ja sen etenemisestä mm. Instagramissa olipa_kerran_talo -tilillä.


Hirsitalo ulkoa, kuva lainattu Perhon olipa_kerran_talo Instagram-tililtä:Seiskalle antamassaan haastattelussa Perho paljastaa, että vuosien jälkeen 100-vuotias komeus alkaa olla remontoitu.

-Sieltä puuttuu enää yksi takka, ja sitten talo on niin sanotusti paketoitu, Perho kertoo Seiskalle.


Vanhan talon remppa on aina vaativaa ja aikaa vievää, ja yllätyksiin saa varautua. Näin on käynyt myös tässä projektissa. Taloa on saanut purkaa mittavasti ja yksi suurimmista yllätyksistä paljastui keittiön alta.


Vanhojen ikkunoiden kautta valopilkahduksia hirsitalossa. Selaa kuvia painamalla nuolta, kuvat lainattu Perhon olipa_kerran_talo Instagram-tililtä:Perho kertoo haastattelussa asiasta näin:

-Esimerkiksi keittiön alta tuli iso vesilammikko. Voisi sanoa karkeasti, että purimme talosta ehkä kaksi kolmasosaa. Nyt kaikki on saneerattu.


Työ ei kuitenkaan vielä lopu, sillä pihahommat odottavat.

-Mutta sitten alkaa suuri puutarhavuosi. Pihalle ei ole tehty mitään ja se on ihan hirveässä kunnossa. Seuraavaksi se tulee työn alle, Perho pohtii Seiskalle.


Iso ruokailutila ja keittiötä, kuva lainattu Perhon olipa_kerran_talo Instagram-tililtä:

Makuuhuoneen tunnelmaa, kuva lainattu Perhon olipa_kerran_talo Instagram-tililtä:Lue myös: Aki ja Katri Riihilahti saavat vauvan - Tällainen on Riihilahtien uusperhe - Lapsia ex-vaimon kanssa


Lue myös: MTV: Maija-Liisa Peuhu paljastaa, miksi jättää juuri nyt Salatut elämät: "Siksi ajattelen, että..."


Lue myös: Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."


MasterChef Suomi ti klo 20 MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Seiska

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»