Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

"Se oli paniikkitilanne, kun..." Susanna Penttilä kysyi 12-vuotiaalta lapseltaan Selviytyjät-luvan

Susanna Penttilä tiputettiin Selviytyjät Suomi -heimoneuvostossa, mutta hän sai jatkaa kisaa Hylättyjen saarella.

6.9.2021 klo 11:35

Susanna Penttilä

Susanna Penttilä on yrittäjä ja ex-Playboy-malli. Kuva: Nelonen


Susanna Penttilä tiputettiin toisena Selviytyjät Suomi -realitystä, mutta hän saa jatkaa kisaa Hylättyjen saarella. Näin Penttilä vastaili tiukkaan kysymyspatteristoon ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Lue myös: "Tää muuttaa peliä ihan..." Selviytyjät Suomi jymy-yllätykset Kultaiset kolikot ja Hylättyjen saari!Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Selviytyjät on ollut mulle ohjelma, joka kiinnostaa. Hienoa, että mua pyydettiin mukaan Karibialle. Toki kysyin lapseltani lupaa ja hän sanoi, että nyt voit lähteä. Hän on 12-vuotias.


Mikä oli parasta?

- Maisemat oli ihan huikeet, turkoosia merta, valkoista hiekkaa, palmuja. Se luonto oli sanoinkuvaamatonta. Oli kiva saada uusia ystäviä.


Mikä oli kamalinta?

- Jos kysyt jokaiselta äidiltä, niin ikävä oli pahinta. Yöllä oli kylmä, kosteaa ja tuulista, kun mereltä tuuli. Nälkä ei ollut paha, mutta moskiittoja oli paljon ja sitä oli välillä vähän syötynä.


Susanna Penttilä

Selviytyjät Suomeen saa ottaa mukaansa vain rajatun määrän vaatteita. Susanna Penttilä on valinnut panama-tyylisen hatun suojaksi tropiikin auringolta. Kuva: Nelonen


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Kahvihammasta kiristi niin hemmetisti koko ajan, olisin tehnyt mitä vaan, että olisin saanut kahvipavun. Teki TV-Mix pussia mieli ja Coca Colaa ja spagetti bolognesea, ne olisivat menneet kyllä. Kylmä cocis maistui heti ekana, kun pääsin kisasta, se oli aika nautinnollinen cocis.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Lämmin peitto olisi ollut täydellinen.


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Joku lämmin takki tai pusakka yön palelemiseen. Bikineissä pärjäsi tosi hyvin, rakastan aurinkoa, maisemaa ja valkoista hiekkaa. Oli vähän eksoottisempi viiden tähden rusketus ja dieettiloma.


Susanna Penttilä

Susanna Penttilä heimoneuvostossa, joka koitui hänen kohtalokseen. Penttilä ei kuitenkaan tippunut kisasta, vaan pääsi Hylättyjen saarelle. Kuva: Nelonen


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Lasta tietenkin. Se oli paniikkitilanne, kun mietin, että pystynkö lähtemään. Jokainen äiti varmaan ymmärtämään sen. Kun hän on jo 12 ja hän sanoi itse, että voin lähteä. Pääsin Selviytyjät-kuplaan ja sain itseni psyykattua siihen, mutta just ennen kuin lähdin saarelle, tuntui pahalta antaa puhelin pois.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti, en tajunnut, miten hieno kokemus tämä oli. Tämä mahtuu mun top kymppiin. Oli kylmä, oli nälkä, mutta jäätävän kauniit maisemat, tykkäsin.

Susanna Penttilä

Susanna Penttilä, 48, on seurapiirikaunotar ja yrittäjä, joka pyörittää Férrer-muotiliikettä Helsingissä. Kuva: Nelonen


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- En tiedä ottaisivatko, kun on jo sen verran ikää. Voisi olla riski, jos lähtisin kymmenen vuoden kuluttua. Jos tulisi All Stars Selviytyjät mun ikäisille, niin sitten lähtisin, mutten nuorten urheilijoiden kanssa.


Lue myös: Oho! Playboy-malli Susanna Penttilä “luonnontilassa” - Katso rehelliset kuvat Selviytyjät-saarelta!


Selviytyjät Suomi su 19:30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat