Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sara Sieppi: “Hullua, mitä se paikka teki ihmisen mielelle.” - Kaipasi Selviytyjissä juustoburgeria

Sara Sieppi pelasi loistavaa peliä Selviytyjät-kisassa, mutta ei saanut muita ymmärtämään, miksi vahvimmat pitäisi pudottaa.

31.10.2019 klo 10:00

Selviytyjät

Sara Sieppi on some-vaikuttaja ja ex-missi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Mä olen sen verran hullu, että oli pakko lähteä kokeilemaan. Pohjoisen hulluus iski. Selviytyjät on pienestä asti ollut ohjelma, jota olen katsonut ja se on tosi erilainen formaatti. Halusin lähteä haastamaan itseni ja hulluttelemaan. Katsomaan, miten pärjää tuollaisissa olosuhteissa.


Mikä oli parasta?

- Parasta oli se, että joku muu päätti aikataulut mun puolesta, eikä tarvinnut miettiä mitään oikeita asioita. Sain vain keskittyä maisemiin ja olemaan ihmisten kanssa. Sai vain olla, joku sanoi, mitä sä teet. Ei tarvinnut miettiä työjuttuja, se oli kivaa vaihtelua. Toki oli pelaamista, joka oli se rankempi osuus siinä.


Mikä oli kamalinta?

- Koko ajan piti miettiä peliä. Aamuisin ja päivisin oli kilpailuja ja sitten kun pääsi leiriin, piti alkaa kilpailla pään sisällä. Se oli rankin juttu. Koko ajan aivot raksutti.


- Pelaaminen aiheutti haasteita, mutta kuitenkin huomasin, että se pelaaminen meni näppärästi siellä. Hullua, mitä se paikka teki ihmisen mielelle. Ajattelin, etten osaa valehdella ihmisille ja yhtäakkiä kylmän viileästi osaan tehdä kaiken. Se oli hullua!


Selviytyjät

Petran ja Saran välillä ei ollut luottamusta, Juhani pitää matalaa profiilia. Kuva: Nelonen


Kuka oli pahin juonittelija?

- Kyllä mä sanon, että Petra (Gargano) oli pahin juonittelija. Meillä meni vähän ristiin Petran kanssa.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Juustoburger oli mielessä. Mutta jännästi sitä tottui, että aamulla söi riisit ja illalla letut. Ei sitä nälkää enää miettinyt. Oli mielihaluja kyllä, muttei nälkää.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Luulin, että ikävöisin puhelinta. Mutta en kaivannut, se oli vain vapauttavaa olla ilman puhelinta. Mulla oli tosi hyvä olla siellä. Se oli rankkaa, mutta nautin siitä. Tykkään olla rannoilla, se oli hieno kokemus. Ei ollut koti-ikävää. Ehkä olen vähän sairas!


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Olin valinnut huonosti vaatteet mukaan ja mulla oli huonot trikoot. Kaipasin yöksi kevyempiä ja löysempiä housuja. Jos valitsisin vaatteet uudelleen, en valitsisi mitään, mitä mulla oli mukana. Se meni mulla plörinäksi. Mutta joo pyyhettä kaipasin!


Selviytyjät

Sara viihtyi hyvin auringossa ja meressä. Kuva: Nelonen


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Olen tottunut reissaamaan paljon ja olen pitkiäkin aikoja poissa Suomesta, joten olen tottunut yksinoloon. Toki perhettä oli ikävä. En ikävöinyt mitään yksittäistä ihmistä, olen tottunut reissaamaan ja olemaan yksin. Ei ollut mitään ongelmaa sen kanssa.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti isosti odotukset. Se antoi paljon enemmän, mitä kuvittelin ja luulin. Se oli hieno kokemus. Yksi elämäni parhaimpia kokemuksia.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Lähtisin, ilman muuta!


Selviytyjät

Sara yritti ylipuhua jengiä tiputtamaan Viivi tai Kai, minkä tuloksena hän tippui itse. Kuva: Nelonen


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- Mitä mä sanoisin tähän… Järjestäisin kivan illan tälle jengille, joka oli siellä. Kaikki oli tosi mukavia - tai ainakin näin jälkikäteen kaikki oli mukavia.Selviytyjät Suomi on Nelosen tuotantoa.

Katso Telsu.fi kaikki tv-ohjelmatiedotKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»