Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sara Sieppi: "Ajattelin, etten osaa valehdella ihmisille ja yhtäkkiä kylmän viileästi osaan"

Millaistahan kissatappelua Sara Siepin ja Petra Garganon välillä on odotettavissa seuraavissa Selviytyjät Suomi -jaksoissa?

9.9.2019 klo 10:55

Selviytyjät Suomi

Sara Sieppi on somevaikuttaja ja Miss Suomi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Sara Sieppi kertoi Selviytyjät Suomi -ohjelman ekassa jakossa olevansa sinisilmäinen ja uskovansa ihmisiin. Sieppi näytti kuitenkin heti ekassa jaksossa osaavansa pelata Selviytyjät-peliä mallikkaasti.- Koko ajan piti miettiä peliä. Aamuisin ja päivisin oli kilpailuja ja sitten kun pääsi leiriin, piti alkaa kilpailla pään sisällä. Se oli rankin juttu. Koko ajan aivot raksutti, Sieppi kertoi kilpailutunnelmista Nauris.fille ohjelman lehdistötilaisuudessa.


- Pelaaminen aiheutti haasteita, mutta kuitenkin huomasin, että se pelaaminen meni näppärästi siellä. Hullua, mitä paikka teki ihmisen mielelle. Ajattelin, etten osaa valehdella ihmisille ja yhtäkkiä kylmän viileästi osaan. Se oli hullua!, Sieppi summaa.


Selviytyjät Suomi

Petra Gargano koki heti ekassa jaksossa tappion, kun liittolainen tippui heimoneuvostossa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ekan jakson perusteella kissatappelua Sara Siepin ja Petra Garganon välillä on odotettavissa, sillä Petra ja Alma Hätönen luulivat saaneensa Saran liittoonsa, mutta Sara kertoikin liitosta eteenpäin ja Alma tippui. Nauris.fin kysyessä koko ohjelman pahinta juonittelijaa, vastaukset olivat selvät.

- Kyllä mä sanon, että Petra oli pahin juonittelija. Meillä meni vähän ristiin Petran kanssa, Sieppi toteaa.


- Sara Sieppi bluffas ihan 6-0, Sara oli ehdottomasti kovempi pelaaja kuin meikäläinen. Kyllä Sara oli kova peluri, Petra nokittaa.


Selviytyjät Suomi

Alma Hätösen Selviytyjät-kisa loppui lyhyeen, sillä hän tippui ekassa heimoneuvostossa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 19.30

Selviytyjät Suomi Extra sunnuntaisin Nelosella klo 22:30.

Katso Telsu.fi kaikki tv-ohjelmatiedot.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat