Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Sami Kuronen räjäytti somen: "Wau!", "Samilla oli 1000 taalan ilme", "Tää oli BEST", "Mieletön"...

Vain elämää: Sami Kuronen sai arvoisensa kunnianosoituksen, kun Mariska kirjoitti hänet mukaan lauluun. Katso myös hauska video.

16.11.2020 klo 8:00

Vain elämää

Sami Kuronen juontaa mm. Temptation Island -tosi-tv-sarjaa ja aloitti v. 2020 alussa Radio Aallon juontajana. Kuva: Nelonen/Lars Johnson


Mariska yllätti Vain elämää -ohjelmassa perjantaina laulamalla Klamydian kappaleen Nina Autio uusilla teksteillä. Päätähtenä loisti unelmavävy Sami Kuronen, joka toimi myös biisissä ukulelen soittajana.


-Omaat sellaisen kuumuuskertoimen, että susta silmiini irti saa mä en. Vauva-foorumilla lukee ”se mies niin kaunis on”, onneks unissani saan tulla kanssasi jakamaan saaren aution. Miehekäs, komee sekä sulonen, tämä on Sami motherf*cking Kuronen, Mariska lauloi ja Kuronen ukuleletti vieressä.Sami Kuronen jakoi Instassa kuvia Marikasta ja itsestään vedon jälkeen. Kuronen oli aivan otettu kunnianosoituksesta.

-Kiitos @mariskamusic. Tää oli erikoisinta ja siisteintä ikinä! Ei tän kovempaa kunnianosoitusta ole!

-Kiitos myös @vainelamaaofficial bändille kun sain vetää teidän kanssa! Tuun muistamaan tämän aina. Jos meni ohi niin Spotifysta Sami Kuronen kuunteluun @vesku.klamydiaSomeyleisö hullaantui vedosta ja Sami Kurosesta. Kurosen some täyttyi ylistävistä kommenteista:

-Tää oli BEST

-Mieletön

-Tää on kyllä ihan huippu ja Samilla oli 1000 taalan ilme koko esityksen ajan. PARASTA.

-Aivan huippu. Tämä on Vain elämää...

-Aivan hillitön veto. Mahtavaa heittäytymistä Sami.

-Mariska sanoitti kaikkien suomalaisten naisten tunteet!

-VIHDOIN joku teki biisin susta!

-Sami oli tän jakson ehdoton huippuesiintyjä

-Aika komea kunnianosoitus!

-Huippua

-Super

-Wau


Biisistä on tehty myös hauska "musavideo". Mariska jakoi Instagram-tilillään videon, jossa hän seikkailee Kurosen perässä pitkin Sanomataloa biisin alkutahtien tahtiin. Nähdäänpä videolla myös Jenni Alexandrova. Klikkaa nuolta, niin näet videon:Sami Kuronen kommentoi videota kolmella sydämellä ja Mariska vastasi kolmella sydämellä. Match made in heaven!


Temptation Island Suomi Nelosella ke 18.11. klo 20.30

Vain elämää Nelosella pe klo 20


Katso kaikki tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat