Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Salkkarit-yllätys: Salatut elämät -tekijöiltä uusi, rohkea Rantabaari-draamasarja

Suosittu päivittäisdraama Salatut elämät saa kuuman sisarsarjan, jossa pääosassa ovat nuoret aikuiset ja bile-kesä.

26.4.2019 klo 7:00

Salatut elämät

Rantabaarin jengiä. Kuva: MTV3.

Kolmesti viikossa parhaaseen katseluaikaan esitettävässä, Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen.


- Rantabaari on käsikirjoitettu Salattuja elämiä rohkeammaksi. Pääosassa ovat nuoret aikuiset, merenrannat, kesän hehku, rantabileet, irtosuhteet, rakastumiset, morkkikset, yötön yö ja meren lohdullinen välke. Rantabaarin tarinat ja henkilöt piirtävät kaupunkikesän, joka kipinöi kuin Melrose Placen kanssa petiin päätyvä Love Island, kuvailee Rantabaarin ja Salattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö FremantleMedia Finlandilta tiedotteessa.


Salatut elämät

Rantabaaria tähdittävät Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleet Alissa (Johanna Puhakka), Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin). Kuva: MTV3


Rantabaaria on kuvattu huhtikuun puolivälistä saakka Helsingissä. Kesällä on luvassa lisää kuvauksia Helsingin Taivallahdessa, jonka ympäristöön sarjan tapahtumat keskittyvät.


Rantabaaria tähdittävät Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleet Alissa (Johanna Puhakka), Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin) sekä iso joukko uusia näyttelijätuttavuuksia.


Uusi draamasarja Rantabaari alkaa syksyllä Subilla.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat