Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen voivotteli erikoista yövaivaa: "Heräsin joka yö siihen, kun oli..."

Kerttu Rissanen tippui aika odotetusti pois Selviytyjät Suomi -realitystä.

19.4.2021 klo 11:11

Salkkarit

Kerttu Rissanen on tullut tutuksi Salatut elämät -sarjassa Sanni Pohjosen roolihahmona. Kuva: Nelonen


Seitsemäntenä kilpailijana Selviytyjät Suomesta äänestettiin ulos näyttelijä Kerttu Rissanen. Rissanen ei kuitenkaan katoa ohjelmasta, sillä hän pääsi ensimmäisenä mukaan tuomaristoon vaikuttamaan, kuka voittaa koko kisan.Kerttu Rissasen viimeiset Selviytyjät-päivät olivat piinallisia. Edellisessä jaksossa Kerttu sai viisi ns. mustaa ääntä, jotka luettiin heimoneuvostossa Kertulle tulleiden äänien päälle.


Lue lisää: Kiusaamista vai kisaa? Kerttu Rissanen hämmentyy tylystä kohtelusta: "Tuntuu tosi ikävältä..."


Salkkarit

Kerttu Rissanen keräämässä mustikoita, jotka olivat yksi merkittävä ravinnonlähde eräolosuhteissa. Kuva: Nelonen


Rissanen halusi olla kisassa oma itsensä, olemaan mukava ja kunnioittamaan muita. Hän pohtii Ruutu.fi videolla muun muassa, olivatko nuo syitä hänen tiputtamiseensa.

-Tai sitten se oli vaan siitä, että tuo on oikeasti peliä. Ihmisillä on nälkä, ja pienet asiat alkaa ärsyttää enemmän, näyttelijä analysoi.


-Paha sanoa, mikä oli se lopullinen syy, miksi mut pudotettiin. Mulla oli jo viisi mustaa ääntä pohjalla, se varmasti vaikutti vahvasti lopputulokseen, miksi mä tässä istun, Kerttu Rissanen kertoo Ruutu.fi videolla.


Salkkarit

Niko Saarinen, Rissanen ja Archie Cruz vakavina heimoneuvostossa. Kuva: Nelonen


Tiputtuaan kisasta ja hotellihuoneeseen saavuttuaan Salkkarit-näyttelijä huomaa, miten rajusti metsässä vietetyt päivät ovat vaikuttaneet fysiikkaan.

-Olin saarella varmaan 18 päivää, enkä kertaakaan käynyt sisällä. Kaikki tää valaistus! Jotenkin tuntuu, että näkökenttä oli ihan sumea, kun on ollut vaan luonnonvalossa ja notskin valossa - se tuntui hassulta!


-Tuli lonkkaluut kipeeksi, kun nukkui siinä kovalla alustalla. Heräsin joka yö siihen, kun oli puutunut käsi tai jalka, kun ei ollut pehmustetta. Nyt on aika kiva nukkua tällaisessa sängyssä!


Kerttu Rissanen seurustelee Salkkareista tutun Sami Uotilan kanssa. Merkkipäivän kunniaksi Rissanen jakoi kilistelykuvan Instagramissa:Nyt Kerttu Rissanen saa olla sisällä ja nauttia lämpimästä.

-Sopeuduin saarelle aika hyvin. Osasin ennakoida nälkää, veikkasinkin, ettei se tule olemaan mulle iso juttu. Mutta toi kylmyys. Mulla on arjessakin aina kylmä ja olin joka skabassa ihan jäässä!


Lue lisää: Ex-missi Sabina Särkkä purskahti itkuun miehensä eleestä Selviytyjät-tiputuksen jälkeen: "Voi ei!!"


Lue lisää: Selviytyjät-tiputettu Arttu Harkki korkkasi pienen Jallu-pullon - Ei auttanut, vaikka lihotti 6 kg


Selviytyjät Suomi lauantaisin 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat