Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ripsa Koskinen-Papunen paljastaa: "Kun Keke on mun pari, niin hän katsoo mua päästä..."

MTV Uutiset on välittänyt tärkeimmät ja suomalaisia kiinnostavimmat tapahtumat jo 40 vuoden ajan.

1.9.2021 klo 7:00

Ripsa Koskinen-Papunen

Ripsa Koskinen-Papunen on MTV3:n uutisankkuri, toimittaja ja juontaja. Hän on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi. Kuva: MTV3


MTV Uutiset täyttää syyskuun 1. päivä 40 vuotta ja päivää vietetään uutisten merkeissä juhlalähetyksessä. Uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papunen kertoi kuulumisia MTV:n lehdistötilaisuudessa.

- Miettikää, me ollaan tehty 40 vuotta uutisia joka päivä, tai itse asiassa ei joka päivä, sillä alkuvuosina pidettiin jouluna vähän taukoa. Kun Romanian diktaattori Nicolae Ceausescun teloitettiin v. 1989, niin sen jälkeen on tehty joka päivä, Ripsa Koskinen-Papunen kertoo.Uutisankkurit ovat suosittuja hahmoja ja myös heidän pukeutumistaan seurataan tarkasti. Esimerkiksi Keijo Leppäsen kravattivalinnat ja nykyisin rusettivalinnat puhututtavat.


Koskinen-Papunen paljastaa, että hänellä ja Leppäsellä on yhteinen sopimus tv-lähetysten värikoodiin liittyen.

- Kun Keke on mun pari, niin hän katsoo mua päästä varpaisiin kello viiden pintaan ja sanoo, että “Ripsa, voisitko vähän vilauttaa, mitä sulla on päällä”. Hän yrittää pohtia, minkä väristä rusettia laittaisi ja välillä menemme yhdessä vaatekaappiin tutkimaan valikoimaa. Tämä on ihan mietitty juttu, että värit synkkaa, Koskinen-Papunen paljastaa.


Ripsa Koskinen-Papunen

Keijo "Keke" Leppänen on tunnettu ruseteistaan. Kuva: MTV3


Uutisten lisäksi myös Koskinen-Papunen viettää merkittävää päivää.

- Tämä kuulostaa järkyttävältä, 1.9. mulla tulee täyteen 30 vuotta MTV Uutisten ankkurina. Mun ensimmäinen työtehtävä oli osallistua MTV Uutisten kymmenvuotisjuhliin. Korostan, että mähän aloitin työt ihan lapsena, silloin sai käyttää lapsityövoimaa. Hämmentävää, miten vuodet on kuluneet ja hienosti olen viihtynyt, Koskinen-Papunen summaa.


- Tämä on merkityksellistä duunia, kyllä sitä voisi huonomminkin päivänsä viettää kuin kertomalla, miten maailma makaa hyvässä ja pahassa. Uutismaailmassa tiedon määrä ja nopeus on lisääntynyt, mutta ihmiset tekevät edelleen tyhmiä asioita ja onnettomuuksia tapahtuu, suosittu uutisankkuri toteaa.


Ripsa Koskinen-Papunen

MTV Uutiset juhlii 40-vuotista taivaltaan ja juhlalähetyksen juontajina toimivat Ripsa Koskinen-Papunen, Kirsi Alm-Siira sekä Keijo Leppänen. Kuva: MTV3


MTV Uutiset on välittänyt tärkeimmät ja suomalaisia kiinnostavimmat tapahtumat jo 40 vuoden ajan. Juhlalähetyksessä kerrotaan uutisten tekemisestä ja avataan uutispäivän kulkua aamuvarhaisesta iltamyöhään.


MTV Uutiset 40 vuotta - juhlalähetys MTV3 ja mtv-palvelu keskiviikkona klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat