Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Riitta Väisänen sinnittelee, vaikka kivut ovat läsnä joka päivä - Suuri huoli omasta terveydestä

Väisänen on tiputtanut hyvin painoa Suurin Pudottaja Suomi -ohjelmassa.

29.9.2019 klo 10:05

Suurin Pudottaja Suomi

Legendaarisen viihdeohjelman Kymppitonnin yhtä legendaarinen juontaja Riitta Väisänen, 64, tuli tunnetuksi Miss Suomen ensimmäisenä perintöprinsessana ja Miss Eurooppana. Kuva: Nelonen


Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa Väisänen on seurannut hyvin valmentaja Aki Mannisen tekemää ruokavaliota ja paino on tippunut. Herkut ovat naisen mielessä - ainakin aika-ajoin. Yllätyksenä ei tule, mitä ruokaa Väisänen kaipaa leirillä.


- Karkit ja piparit ja pullat ja juustokakut ja yösyönti. Mä juon hunajateetä ja pitää olla pipareita ja kaikkea. Kaipaan kans saaristolaisleipää ja savulohta siihen päälle, ehkä se ei ole niin lihottavaa kuitenkaan, Väisänen helähtää tuttuun tyyliinsä.


- Oon sanonut monelle, että painonpudotus vaatii ihan hirveen tahdonvoiman, että sä pystyt orientoitumaan ja pystyt alkaa laihduttaa. Se on hyvin työlästä ruveta etsimään terveellistä ruokaa ja syödä vähän, vaikka tekisi mieli syödä enemmän. Se ei ole helppoa, Väisänen vakavoituu.


Suurin Pudottaja Suomi

Riitta Väisänen on mukana punaisten joukkueessa Suurin pudottaja Suomi -kisassa. Hänen valmennuksestaan ja ruokavaliosta vastaa Aki Manninen. Kuva: Nelonen Media


Miss Suomen ensimmäisestä perintöprinsessasta ja Miss Euroopasta tuli koko Suomen kansan suosikki Kymppitonnin juontajana. Millainen on Väisäsen kauneusihanne?

- Lapsena ihanteeni olivat Sophia Loren ja Elizabeth Taylor - he olivat hyvin kauniita. Mutta eihän ne enää tietenkään ole ihanteitani. Sanotaan, että sellainen tasapainoinen, joka on pitänyt huolta itsestään. Ettei ole sellainen lösärimakkara. Se voi olla minkä kokoinen ja näköinen hyvänsä, mutta sellainen sopusointuinen vartalo.


Väisänen on hevosihminen ja hänet on nähty mm. raveissa niin varikolla kuin kilparadallakin. Vetääkö veri kilpailemaan myös Suurin pudottaja -kisoissa?

- Olen kilpaillut raveissa, golfissa ja koirakilpailuissa, mutta ei mun tartte hampaat irvessä tehdä. Enkä mä tässä edes pysty voittamaan, mutta täytyyhän jonkun olla viimeinenkin. Olen kokenut melkein kaiken julkisuudessa ja mun läskit on jo esiteltykin.Suurin Pudottaja Suomi

Riitta Väisänen on edelleen mukana Suurin pudottaja Suomi -kisassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Riitta Väisänen liikkuu pitkälti kepin kanssa ja hän kertoo painonpudotuksen olevan todellakin elintärkeää. Lonkka- ja polvivaivat, korkea verenpaine, kivut ja hermosäryt kiusaavat naisen elämässä päivittäin. Myös unettomuus vaivaa ja usein päivä menee neljän tunnin yöunilla.

- Mun pitää laihtua, sillä olen menossa suuriin leikkauksiin. Kaksi polvea ja yksi lonkka pitää vaihtaa. On korkea aika ottaa itseään niskasta kiinni. Tämä on minulle viimeinen mahdollisuus, Väisänen toteaa vakavana.


Suomen suurin pudottaja Nelosella ke klo 20

Katso lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»