Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Riitta Väisänen: "Arastelin sitä, että jotkut ajattelee, että mitä se taas tunkee telkkariin."

Riitta Väisänen tekee uuden aluevaltauksen Suurin pudottaja Suomi -kisaajana.

29.6.2019 klo 11:00

Suurin pudottaja Suomi

Riitta Väisänen, 64, on Kymppitonnin legendaarinen juontaja, hevosihminen ja Miss Eurooppa vm 1976. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Riitta Väisänen, Kymppitonnista ja Spede Pasasen leffoista tuttu kaunotar, palaa televisioon. Hän on yksi Suurin pudottaja Suomi -kisaajista. Väisänen ihastutti ohjelman lehdistötilaisuudessa hersyvällä huumorillaan, kun ohjelman juontaja Riku Nieminen tiedusteli syytä mukaan tuloon.

- Koska haluan lisää julkisuutta, Väisänen nauratti. Ja jatkoi vakavoituen

- Olen laiska ja kun harmittaa, tulee syötyä kaikkea ylimääräistä. Olen myös yösyöppö. Mun tyttö on hyvin terveellinen ja syön kaikki ne terveelliset ja muutakin siinä välissä.


Suurin pudottaja Suomi

Riitta Väisänen ja ohjelman juontaja Riku Nieminen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Nauris.fi otti Riitta Väisäsen kahdenkeskiseen haastatteluun ja kyseli tuntemuksia ohjelman alkaessa. Miltä tuntuu palata julkisuuteen?

- Arastelin sitä, että jotkut ajattelee, että mitä se taas tunkee telkkariin. Sellaisia ihmisiä on. Mutta en mä nyt enää niin välitä. Oon sinut julkisuuden kanssa ja myös itseni kanssa, Väisänen avautuu.


Suurin pudottaja Suomi

Tässä ovat Suurin pudottaja Suomi -kisaajat vasemmalta oikealle: Riitta Väisänen, Tami Tamminen, Niina Kuhta, Nipa Neumann, Michele Kaulanen, Nina Mikkonen ja Akseli Herlevi. Edessä valmentajat Aki Manninen ja Janni Hussi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Riitta Väisänen oli nuoruutensa ns. missin mitoissa aivan sanan mukaisesti, sillä hänet kruunattiin Miss Euroopaksi v. 1976. Kilot ovat kertyneet pikkuhiljaa, mutta onko Väisänen laihduttanut aiemmin?

- Olen kyllä, onnistunutkin ja tehnyt jopa laihdutuskirjan yhdessä Kikka Isoviidan kanssa. Olin jossain Itäkeskuksen zarassa Kikan kanssa sovittelemassa vaatteita ja kun mulle ei meinannut mennä mikään vaate päälle, niin Kikka sanoi, ettei ne hänellekään mene. Että pitäiskö meidän ruveta miettimään jotain kirjaa….

- Siis eihän mun tarttisi kuin lukea tuo mun oma kirja ja toimia, se olisi niin helppoa sen ohjeilla, Väisänen veistelee.


Suurin pudottaja Suomi Nelosella ke klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat