Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Räväkkä Katja Ståhl tiesi astuvansa napakymppiin: “Kun sitä kokeiltiin, niin mulla räjähti päässä”

Suosikkiuusinta: Katja Ståhl on ohjaksissa Elämäni biisi -ohjelmassa, joka tuntuu puraisseen suomalaisiin oikein kunnolla.

19.9.2021 klo 10:00

Katja Ståhl

Katja Ståhl vetää Elämäni biisi -suosikkiohjelmaa, joka on palkittu Kultainen Venla -patsailla. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Katja Ståhl on pitkän linjan tv-ammattilainen. Hän nousi julkisuuteen 90-luvulla Jyrki-nuortenohjelman juontajana. Sittemmin Ståhl on työskennellyt moninaisesti mm. tv- ja radiojuontajana, toimittajana, tuottajana, Apulanta Oy:n johtajana, Suosikki-lehden päätoimittajana ja Uutisvuodon kapteenina. Nyt räväkkä nainen vetää suvereenisti Elämäni biisi -ohjelmaa.


- Ohjelma tuli mulle pyytämättä ja yllätyksenä, mutta kun sitä kokeiltiin, niin mulla räjähti päässä. Tämä on täydellinen ohjelma mulle ja miten en ole itse keksinyt tätä, suosikkijuontaja ihmettelee veijarimaisesti ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Katja Ståhl

Elämäni biisi -tähtisolistit vm 2021: Pepe Willberg, Irina, Jarkko Ahola, Arja Saijonmaa, Diandra ja Kasmir, keskellä Katja Ståhl. Yle Kuvapalvelu


Elämäni biisi on noussut kansan suosikiksi. Lauantai-iltaisin kotisohvalle kerääntyy suomalaisia kuuntelemaan huippumusiikkia ja mielenkiintoisia tarinoita kappaleiden takana. Ohjelma on napannut itselleen myös mm. Kultainen Venla -palkintoja.

-Tämä on täydellinen ohjelma, tätä on järkyttävän ihana tehdä. Saatiin Venla, ja iloitaan siitä ja ollaan ylpeitä. Se saatiin täysin ansaitusti, Ståhl riemuitsee.


Lue myös: Tiesitkö? Elämäni biisi -idea keksittiin tylsänä iltana Kyproksella: “Lipitettiin viiniä ja…”


Elämäni Biisi palaa uusin jaksoin Yle TV1 la 26.08.2023 klo 21

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fiJuttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 9/2021. Juttuun lisätty uusi ohjelma-aika ma 7.8.2023.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»