Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Rajusti kiusattu Aarni Mikkola omistaa voitosta palan "outolinnuille": "Älkää ikinä luovuttako..."

Suurin pudottaja Suomi -kisan voittaja on Aarni Mikkola. Hän voitti kisan ylivoimaisesti - ja tyylikkäästi!

4.12.2020 klo 9:35

Aarni Mikkola

Aarni Mikkola on Suomen suurin pudottaja 2020. Kuva: Atte Malaska/Nelonen


Aarni Mikkola, drag-artisti ja meikkitaiteilija, voitti huikeasti Suurin pudottaja Suomi -finaalin. Hänen kanssaan loppukahinoissa oli bloggaaja, valokuvaaja Veera Korhonen ja laulaja Antti Railio.


Mikkola oli pudottanut huimat 27,1 kg. Elämäntaparemontin alkaessa Mikkola painoi 124,6 kiloa, finaalipunnituksessa 97,5 kiloa. Jayden Marsinakin tunnettu drag-artisti oli omaksunut todellakin terveellisemmän ruokavalion sekä aloittanut liikunnan.Finaalissa voittajan oli helppo hymyillä. Mikkola on jakanut fiiliksiään Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen muodossa. Kuvissa näemme hehkuvan ja onnellisen Aarnin. Voittaja tuulettaa heti kärkeen:


-I'm the WINNER baby!!! I just won the Biggest Loser Finland 2020! Meikäpoika VOITTI juuri Suurin Pudottaja Suomen 2020!!! -27.1kg perkule!!!


-Periksi ei annettu koko kisan aikana! Jos johonkin päätän panostaa niin sen teen täysillä ja sydän mukana!Mikkola kirjoittaa, että terveellisempien elämäntapojen myötä hän pystyi jättämään diabetes-lääkityksen pois.

-Mikä tärkeintä, tämä oli matkan alku kohti elämäntapamuutosta! Voiton lisäksi en voisi olla kiitollisempi siitä, että sain TÄYSIN terveet paperit diabeteksesta, jonka kanssa olin kamppaillut viimeiset kaksi vuotta!

-Diabetes oli yksi suurimmista motivaatioista lähteä mukaan kilpailuun ja löytää terveellisemmät elämäntavat ja ilo liikuntaa kohtaan - sen löysin ja paljon muuta!

Aarni Mikkola

Aarni Mikkolan huikea muodonmuutos. Kuva: Nelonen


Aarni Mikkola on persoona, joka herättää tunteita. Drag-artisti Jayden Mars on hänen yksi luomuksensa. Mikkola haluaakin omistaa palkinnosta yhden osan kaikille "outolinnuille".

-Haluan myös omistaa palan tästä voitosta kaikille meille periksi antamattomille outolinnuille, ketkä eivät ole aina tunteneet kuuluvansa joukkoon ja saaneet ehkä myös tämän takia kokea ikäviäkin asioita!

-Kun minua pyydettiin ohjelmaan mukaan, oli itselle selvää heti, että haluan leirille tullessa edustaa erilaisuutta ja sen hienoutta saapumalla FULL ON drag päällä - Jayden Marsina! Love me or hate me, this is me!


Mikkolalla on tärkeä sanoma kirjoituksensa loppuosassa:

-Älkää ikinä luovuttako unelmienne suhteen tai eteenkään muuttako sitä ketä ootte! Erilaisuudessa on voimaa!!


Aarni Mikkola postasi Instagramissa 28-vuotissyntymäpäivillään kuvan itsestään lapsena. Kuvassa hän on pukeutunut mekkoon. Julkaisussa hän kertoo olleensa erilainen lapsi, joka tykkäsi pukeutua näyttävästi, leikkiä barbeilla ja käyttää isoäidin korkokenkiä. Häntä kiusattiin jatkuvasti erilaisuudesta. Hän kuitenkin korostaa, että se teki hänestä ainutlaatuisen ja sai jahtaamaan unelmiaan entistä kovemmin.Aarni Mikkola kiittää vuolain sanoin ohjelman taustajoukkoja, kanssakilpailijoita, ystäviä, perhettä ja manageria. Kiitoksen saa myös valmentaja Janni Hussi. Myös katsojat saavat kiitoksen:

-Ja kiitos TEILLE jokaiselle, ketkä olette seuranneet läpi syksyn mun matkaa ja lähettäneet mitä ihanimpia viestejä! Means the world to me!

-Aarni / Jayden 2.0 seisoo nyt edessänne ja tää on vasta alkua!


Lämpimät onnittelut Aarni - olet upea!


Aarni Mikkola

Finaalikolmikko: Antti Railio, Veera Korhonen ja Aarni Mikkola. Kuva: Atte Malaska/Nelonen


Suurin pudottaja Suomi finaali nähtiin torstaina Nelosella. Kauden jaksot alusta alkaen pyörivät uusintana Livillä.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat