Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Pikkutarkka belgialaisetsivä ratkaisee murhia kesällä - Katso kesäleffojen aikataulut

Hercule Poirot on kiistatta älykkäin leffa-etsivä, ja hänen seurastaan saamme nauttia kesällä.

19.6.2019 klo 7:00

Hercule Poirot: Lentävä kuolema

David Suchetin esittämä etsivänero Hercule Poirot omaa erinomaiset käytöstavat ja ratkaisee mysteerin kuin mysteerin. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Hercule Poirot on kirjailija Agatha Christien luoma legendaarinen hahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran v. 1920 ilmestyneessä romaanissa.


Poirot on 162,5 senttimetriä pitkä. Hänen päänsä on munanmuotoinen, ja hiukan kallellaan vasemmalle. Poirot’n silmät säteilevät, kun hän innostuu. Poirot käyttää kävelykeppiä ja hänen vahatut viiksensä ovat koko Lontoon hienoimmat. Luonteeltaan Poirot on äärimmäisen pikkutarkka ja täsmällinen.


Hercule Poirot: Lentävä kuolema

David Suchet on itseoikeutettu Hercule Poirot. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Hercule Poirot: Lentävä kuolema (12) Yle TV1 pe 21.6. klo 18.30

Vanha rouva kuolee mystisesti kesken Lontoon ja Pariisin välisen lennon. Samassa koneessa on myös Hercule Poirot, mutta kuka on syyllinen?


Hercule Poirot: Mabellen kahdet kasvot (12) Yle TV1 pe 28.06. klo 18:30

Hercule Poirot ei ole erityisen mieltynyt hammaslääkäriinsä, puhumattakaan jostakusta toisesta, joka tekee miehestä selvää jälkeä.


Hercule Poirot: Simeon Leen testamentti (12) Yle TV1 pe 05.07. klo 18:30

Poirot ei ole jouluihminen. Parasta siinä on oma rauha mutta sekin katoaa, kun hänet pyydetään henkivartijaksi Gorstonin kartanoon. Murha ehtii tapahtua, mutta sen tutkiminen komisario Jappin kanssa pelastaa joulun.


Hercule Poirot: Neiti Lemon erehtyy (12) Yle TV1 pe 12.07. klo 18:30

Poirot'n maailmankirjat ovat sekaisin: hänen pilkuntarkka sihteerinsä tekee lyöntivirheitä. Mutta miksi? Naista painaa selvästi huoli ja Poirot tarjoutuu auttamaan. Tämä tietää visiittiä Lontooseen Hickory Road -kadulle.


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»