Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Pepe Willberg saa kyytiä vaimoltaan: "Hänellä alkoi elämäntapaprojekti heti, kun hän tapasi minut!"

Pepe Willbergin ja Pauliina Visurin päivittäiset luottotuotteet ovat kerma ja voi. Kun vaatteet jäävät pieneksi, on aika kutsua hyvinvointilääkäri Pippa Laukka apuun.

13.10.2021 klo 8:00

Pepe Willberg

Pepe Willberg ja Pauliina Visuri ovat mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa ke 13.10. Kuva: MTV3


Laulaja Pepe Willberg ja hänen managerinaan toimiva puoliso Pauliina Visuri pistävät elämäntapansa remonttiin suositussa Olet mitä syöt -ohjelmassa.Willbergillä on kunnioitettavan pitkä, jo 60-luvulta lähtöisin oleva musiikkitaival takana. Vaikeuttaako epäsäännöllinen keikkaelämä terveellisten elämäntapojen seuraamista?

- 60-80 -luvuilla vaikutti. Jos olet soittanut koko illan, niin sitä alkaa yöllä ns. huikomaan. Silloin oli hyvin, että yöbaareja oli lähes joka kylässä auki ja lihapiirakka kahdella nakilla löytyi, Pepe kertoo ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Pepe Willberg

Laukka, Visuri ja Willberg ovat kokoontuneet viikon ruokien äärelle. Kuva: MTV3


Nyt korona on pitänyt keikkataukoa ja pariskunta on viihtynyt hyvän ruoan äärellä. He rakastavat kakuilla herkuttelua sekä voilla ja kermalla ruoan makujen taittamista/hiomista.


Pariskunta kertoo ohjelmassa, etteivät he näe suuria ongelmia ruokavaliossaan, koska olo on hyvä. He ihmettelevät kuitenkin, miksi vyötärönympärys tuntuu kasvavan, vaikka liikuntaakin harrastetaan.Pepe Willberg

Pepe Willberg pääsee työntämään kuulaa Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Nyt Pippa Laukan ohjauksessa Willberg ja Visuri saavat vinkkejä terveellisempään elämään. Asetitteko suurta yhteistä tavoitetta?


- Hänellä alkoi elämäntapaprojekti heti, kun hän tapasi minut 21 vuotta sitten. Tämä projektissa lähdettiin katsomaan, onko jotain tehtävissä, että kannattaako vielä yrittää. Lopputulema oli se, vaikka vaikeelta tuntui, niin jotain saavutettiin, Pauliina Visuri lohkaisee.


Olet mitä syöt MTV3-kanavalla ke klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat