Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Paula Vesala avaa kipupisteitään - "Unelmoin siitä, että pysyn terveenä" - Vain elämää

Paula Vesala on palkittu artisti, jonka elämään on mahtunut vaikeita aikoja.

13.9.2019 klo 7:00

Vain elämää

Paula Vesala sai viime kesänä Reino Helismaa -palkinnon ensimmäisenä naisena. Hänet on palkittu myös monilla Emma-patsailla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Vain elämää -ohjelmassa Paula Vesala paljastaa itseään koskevia hyvin henkilökohtaisia asioita esiintymisjännityksestään ja psyykkisen puolen laitoshoidostaan.

- En ole ollut mitenkään lievästi hiukan alamaissa, vaan olen nuorena ollut ihan laitoshoidossakin. Olen ollut alle parikymppinen, ja vaikka se on uusinut muutaman kerran, niin on auttanut se aiempi kokemus, miten sen selättää. Se vie aikaa, se tarvitsee armoa ja ammattilaisia, Vesala kertoo ohjelmassa.


Nauris.fi tapasi Vesalan lehdistötilaisuudessa ja pääsi juttelemaan artistin kanssa. Hirvensalmella oma veto tapahtuu intiimissä tilassa ja muut artistit ovat aivan lähietäisyydellä. Millaisia tuntemuksia esiintyminen herättää Paula Vesalassa?

- Olen kova jännittäjä. Yritän hyväksyä jännittämisen, että se on ookoo jännittää. Olen saanut opin nuorempana, että pitää antaa tunteen tulla ja kuunnella sitä. Jännitys on arvaamaton olio, se tulee ja menee miten tykkää. Välillä on helpompaa ja välillä aivan karmeaa, Paula Vesala summaa.


Vain elämää

Nauris.fi tapasi artistin ohjelman lehdistötilaisuudessa Helsingin Kalastajatorpalla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Vesala on tehnyt töitä monipuolisesti, hänen kädenjälkensä näkyy laulujen sanoituksissa, käsikirjoituksissa, sävellyksissä. Nainen on myös esiintynyt paitsi laulajana, niin myös näyttelijänä - esiintymisjännityksestä huolimatta.

- Luulen, että voisin elää ilman esiintymistä, mutta en ilman sitä, että tekee biisejä ja kirjoittaa. Kyllä eniten sisimmässä olen kirjoittaja ja säveltäjä.


Mistä Paula Vesala vielä unelmoi?

- Unelmoin siitä, että pysyn terveenä ja pystyisi tekemään vielä paljon siistejä juttuja, Vesala toteaa vakavana.


Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»