Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Paula Koivuniemi, 75, palasi julkisuuteen - Tältä hän näyttää nyt - Iskelmän Grand old lady ei petä!

Paula Koivuniemi kertoi viime syksynä lopettavansa pitkän artistiuransa.

14.2.2023 klo 9:25

Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemi on tuttu tummasta silmämeikistä, punaisista huulista ja tummista kiharoistaan. Kuva: paulakoivuniemi.fi


Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosikki 1960-luvulta alkaen.


Koivuniemi on nähty enää harvoin julkisuudessa ja hän kertoi lopettavansa keikkailun v. 2022 syksyllä. Nyt Koivuniemi on päivittänyt kuulumisiaan Instagramissa ja Facebookissa.


Paula Koivuniemi on viettänyt aurinkoista talvipäivää ulkoillen. Tyylikkäänä pukeutujana tunnettu Koivuniemi ei petä nytkään, hänellä on päällään tumma takki ja housut, asua piristää pinkki neulepipo ja kaulaliina. Punaiset huulet kruunaavat tyylitietoisen kokonaisuuden.


Iskelmän Grand old lady kirjoittaa Instagram-tilillään:

-Alkuvuosi on tarjonnut paljon hienoja ulkoilukelejä! Kevään tuntua on ollut jo ilmassa.


Katso kumpikin kuva painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Someseuraajat kiittävät laulajaa pitkästä urasta ja toivottavat hyvää kevättä. Eräs someseuraaja kiinnittää huomiota karvaiseen kaveriin ja utelee rotua. Paula Koivuniemi vastaa näin:

-Viipurista pelastettu rescue, eli ihan sekarotuinen.


Rescuekoira on koira, joka on päässyt uuteen kotiin oltuaan koditon. Koira on joutunut kodittomaksi esimerkiksi entisen omistajan hylkäämisen tai kaltoinkohtelun vuoksi.


Paula Koivuniemi on tehnyt vuosikymmeniä kestävän uran. Suosion takana on vahva lavakarisma, matala alttoääni sekä hittibiisit. Koivuniemen elämästä on julkaistu mm. Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa -kirja.


Paula Koivuniemi sai Suomen Leijonan Pro Finlandia -mitalin Suomen itsenäisyyspäivänä v. 2022. Kuva Koivuniemen Instagram-tililtä Linnan juhlista:Lue myös: Paula Koivuniemi sai kutsun Linnan juhliin - Iskelmätähti MTV Uutisille: "Sehän on aina kunnia-asia"


Lue myös: Laulajaikoni Paula Koivuniemi herkistyy kyyneliin, vaikka uhoaa "73-vuotias ei pelkää enää mitään"


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»