Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pappi Kari Kanala saarnasi aamulla ja tanssi illalla: “Vaimo ei pitänyt minua..."

Kari Kanala teki uuden aluevaltauksen parketilla Tanssii Tähtien Kanssa -tähtioppilaana.

13.9.2021 klo 11:00

Kari Kanala

Kari Kanala nähdään tv:sssä syksyllä TTK:ssa ja Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: KKM


Kari Kanala on pappi, joka tekee työtä Paavalin seurakunnassa Helsingissä. Sunnuntaisin hänen päivänsä ovat olleet työntäyteiset. Hän saarnaa aamulla klo 10 ja sen jälkeen alkaa valmistautuminen suoraa Tanssii Tähtien Kanssa tv-lähetystä varten.Aikoinaan tanssi nähtiin hyvinkin syntisenä asiana, miten on laita tänä päivänä?

- Ennen tehtiin syntilistoja, mutta jos vielä tehtäisiin, niin me ymmärrettäisiin, että synti ei erota meitä jumalasta, vaan yhdistää, pappi-Kanala selvittää.


Kari Kanala

Claudia Ketonen on Kari Kanalan tanssinopettaja TTK:ssa. Kuva lehdistötilaisuudesta elokuussa. Kuva: KKM


Kari Kanala on tuttu hahmo tv:ssä. Hän on asiantuntijana Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ja teki elämäntaparemontin Olet mitä syöt -ohjelmassa. Suostuitko siltä istumalta, kun sinua pyydettiin mukaan TTK:hon?

- Suostuin samana päivänä, toki juttelin ensin vaimon kanssa asiasta. Kyllä mua rupesi naurattamaan, kun mua kysyttiin, mutta samalla tuli tosi otettu, iloinen ja ylpeä olo, että saan tällaisen mahdollisuuden.


- Vaimo ei pitänyt minua parkettien partaveitsenä, ja hauskaa on se, että häntäkin nauratti, mutta hän oli tosi iloinen asiasta. Sitten alettiin miettiä, miten tämä syksy järjestetään. Vaimo on töissä Turussa ja itse olen Helsingissä, me vedetään tätä väliä ja sumplitaan aikataulut.


Lue myös: Wau! Kari Kanalan hurja muodonmuutos - Papista puolet poissa - Katso kuvat ennen ja jälkeen


Kari Kanala

Kari Kanala teki elämäntaparemontin v. 2019 Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: KKM


Oletko seurannut aikaisempi TTK-kausia, mitä mietteitä herättänyt?

- Tämä on todellinen hyvän mielen ohjelma, joka tuottaa mielihyvää. Mutta siinä on yksi osa, jota en ole päässyt kokonaan. Millainen on fiilis tanssisuorituksen jälkeen? Mitähän sitä suustaan päästää, kun tunnekuohut käy?


Millainen on tanssitaustasi?

- Ei ole tanssitaustaa. Vaimo on pappi ja hän oli mukana Tanssii Pappien Kanssa yhteisvastuujutussa mukana, jossa oli tanssikurssi. Lupauduin heikkona hetkenä mukaan ja se ei ollut mua varten, Kanala naurahtaa.


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat